15 de setembre, 2008



--


Que es un tagboard?

Un tagboard no es un chat ni un sistema de missatgeria instantània. Un tagboard ofereix als visitants del bloc la possibilitat de que expressin lliurement opinions, comentaris, inquietuds, ajudar als visitants, etc...; tot de forma general a traves de la barra lateral del bloc sense necessitat de comentar cada noticia de manera rapida, senzilla, sense dificultat i amb la velocitat a temps real de resposta dels missatges enviats.

Com funciona?


El funcionament es molt senzill, no es necessari un registre per la cual cosa únicament omplin els recuadres "Tu nick" - El seu nick "Tu URL o email" - La direcció de la seva web, el seu correu, facebook... "Tu mensaje aquí" - Escriu el missatge que vols publicar "?" - Informació de iconos. "Envía" - Enviar el missatge "Recargar" - Actualitzar els missatges.


Característiques del tagboard

* Personalització del aspecte visual del tagboard, mida, colors, botons, etc.
* Personalització de las opcions del tagboard, numero de missatges, mida dels missatges, mida de paraules, permetre o no permetre "URL" en nicks, mostrar icono davant dels nicks etc.
* Opcions de registre de usuaris amb nick i contrasenya propis.
* Enviament de Alertes per part de usuaris registrats o connectats.
* Filtració automàtica de paraules no permeses. Llista personalitzada.
* Bans (Expulsions) tant per ip o usuari, bans temporals especificant el temps o be indefinit.
* Historial de tots els missatges publicats en el tagboard, també exclusius per usuaris en concret.
* Gestor d'usuaris registrats, gestor del tagboard.
* Llengua: Castellà i Angles

Privacitat i Llicencia

Tagboard oficial de miarroba totalment gratuït, modificat parcialment i posteriorment implantat al bloc. - http://tagboard.miarroba.com/
--