10.000 m Masculins - Adel Mechaal - 32:09.9 (AAPalamos)

22 de març, 2010

Lloret de Mar, Anodrra

Aquest Diumenge 21 de març es va disputar a Lloret de Mar una nova jornada de Promoció, una quinzena d'atletes del club de categories Juvenils i anteriors hi han participat.

També s'ha celebrat el Cros Internacional Valls d'Andorra, on van participar 6 atletes del club.

Cal destacar la 1ª posició de Rafik Toullis en categoria Junior. Rafik Toullis també va ocupar la 2ª posició de la cursa on el guanyador fou Pere Ruiz.
També cal destacar la 2ª posició de Joan Baye en categoria M-55 i la 3ª posició de Mohamed Belhadi en categoria Junior.

L'equip de juniors format per Rafik Toullis, Mohamed Belhadi, Aniol Alabert i Marc Planagumà van ocupar la 1ª posició del podi per equips en categoria Junior.

Properament penjarem algunes fotografies.

CAPalafrugell - GCB

15 de març, 2010

Campionat d'Espanya Juvenil

3 medalles de plata, una 6ª posició, una 13ª posició i 2 semifinalistes.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el XXXIIè Campionat d'Espanya Juvenil en Pista Coberta. Sis atletes juvenils del club han participat al Palau Municipal d'Esports d'Oviedo (Asturies).

Els atletes del club participants: Elia De Genover, Anna Puigbert, Ariadna Montero, Nil Garcia, Marcel Moliner, Adrià Duran

Anna Puigbert - subcampiona d'Espanya 60 m. tanques - 9.01
Elia De Genover - subcampiona d'Espanya, llançament de pes - 11.85 metres.
Marcel Moliner - subcampió d'Espanya, 60 m. tanques - 8.33
- 7é en salt d'alçada - 1.87.
Ariadna Montero - 13ª posició, Salt d'alçada - 1.51
- Semifinalista de 60m. tanques.
Nil Garcia - 6é en salt amb perxa - 4.01 metres.
Adrià Duran - Semifinalista de 60m. tanques.

Tots els resultats complets, aqui.

Bloc oficial - GCB CAP

Pistes d'atletisme blanques!!

----(Nevada intensa 1985)
Ara fa una setmana, el passat dilluns 8 de març, Palafrugell com la majoria de pobles de les comarques de Girona es va veure afectat per el temporal de neu i vent que en molts casos va provocar greus problemes i danys en gran part dels boscos afectats. A partir de tot aixo també es va suspendre l'Ekiden Vila de Palafrugell, programat per diumenge 14 de març.

La bona cara de tot aixo es la quantitat de paisatges de postal que ens ha deixat la neu entre d'altres l'estadi de Palafrugell. mira, mira...!

Aquestes son algunes de les fotografies 48 hores després de la nevada...

L'ultima nevada amb tanta intensitat a Palafrugell, fou el gener del 1985. (fotografia que acompanya l'article d'aquesta noticia)

10 de març, 2010

Ekiden 2010

LES COMPETICIONS S'HAN ANUL·LAT

NOVA DATA: Diumenge 3 de octubre 2010
(Per més informació; capalafrugell@gmail.com)

El proper diumemge 14 de març es disputara a Palafrugell el XIII Ekiden Vila de Palafrugell (Campionat de Catalunya de marató per relleus) i també VI Relleus populars.

L’Ekiden és una cursa atlètica on un equip de sis corredors/es recorre els 42,195 Km de la marató fent 3 relleus de 5 Km, 2 de 10 Km i un de 7,195 Km. Es va iniciar a Japó en 1917, i commemoren el "Pony Express" japonès, en el qual diversos genets feie
n el trajecte per trams entre Tòquio i Kyoto, i es rellevaven la borsa amb el correu al final de cada tram. La IAAF (Associació Internacional de Federacions d’Atletisme) la reconeix com a única prova oficial de relleus en carretera (secció VIII, article 240) Actualment es una prova estesa per tot el Món. Als països del centre de Europa és una cursa habitual en els calendaris d’atletisme. Diversos països celebren el seus propis Campionats Nacionals, amb marques mínimes de participació que han de ser obtingudes en proves reconegudes dins el seu calendari. A Espanya es varen fer unes primeres edicions femenines com a promoció dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, però fou Palafrugell la primera seu que instaurà la celebració d’aquesta competició seguint els criteris de la IAAF el 28 de març de 1998.

Els equips del Ekiden estan formats per sis corredors:

1er. corredor/a 5.000 metres (1 volta al circuit)
2on. corredor/a 10.000 metres (2 voltes al circuit)
3er. corredor/a 5.000 metres (1 volta al circuit)
4t. corredor/a 10.000 metres (2 voltes al circuit)
5é. corredor/a 5.000 metres (1 volta al circuit)
6é. corredor/a 7.195 metres (1 volta al circuit + 1 volta re
duida)

Els equips dels Relleus populars 4 x 5 estaran formats per quatre corredors/res, els quals faran 1 volta al circuit cadascún/una. (5.000 metres)

Rècords Ekiden:

- Catalunya -
2h 15:42 Ripollet U.A Palafrugell 2007 (masculins)
- Ekiden Palafrugell -
2h 13:19 Escòcia 13 març 2005 (masculins)

- Catalunya - 2h 42:49 C.A.Manresa Palafrugell 2003 (femenins)
- Ekiden Palafrugell - 2h 36:07 Escòcia 13 març 2005 (femenins)

Inscripcions, informació, reglaments clic aqui - (web oficial)
Per veure el circuit, clic a "Més Informació"

GCB CAP - Bloc oficial

03 de març, 2010

Campionat del Món de Veterans Pista Coberta

L'atleta del club Ramon Estapiña participara al campionat del món de veterans que es disputara a la ciutat canadenca de Kamloops. La competició va començar Aquest dilluns 1 de març i es disputaran fins el proper dissabte 6 de març.