25 d’abril, 2010

Cap de setmana!



El passat dissabte 24 d'abril es va disputar la primera jornada del Campionat Territorial a Girona per atletes fins a categoria juvenil. El club va presentar atletes alevins, infantils, cadets i juvenils podeu consultar els resultats aqui.

Diumenge 25 d'abril es va disputar la mitja marató de la Garrotxa, destaquem els 3 atletes del club en les 10 primeres posició, ells son:

1 / Jamal Oumirim - 1:13:30
6 / Abdessamad Essalmi - 1:18:00
9 / Joan Batlle Romero - 1:19:31

Tots els resultats aqui. - Fotografies (Manel R.)

També diumenge 25 d'abril alguns atletes del club han participat a la primera jornada del campionat d'espanya de clubs Primera Divisió com atletes filials del J.A. Sabadell. Els resultats, aqui.

21 d’abril, 2010

Ha mort Joan Antoni Samaranch



El President d’Honor del Comitè Olímpic Internacional, Joan Antoni Samaranch, ha mort aquest dimecres 21 d’abril a Barcelona als 89 anys d’edat.

Juan Antonio Samaranch ha estat un Català Universal. Una de les figures més importants per l’esport mundial i també per l’atletisme català en particular. La Federació Catalana d’Atletisme vol manifestar el seu condol als seus familiars i amics, i a tot el món de l’esport per aquesta pèrdua irreparable.
La família atlètica catalana sent la seva mort i se sent agraïda per tota una vida dedicada a l’esport, primer com a practicant actiu, després com a entrenador i per últim com a directiu, faceta última en la que deixa un llegat universal.

Font: FCA (www.fcatletisme.cat)


19 d’abril, 2010

La Nit de l'Esport i de l'Atletisme



El passat divendres 16 d'abril va tenir lloc la 26ena edició de La Nit de l'Esport a Palafrugell. Organitzada pel Patronat Municipal d'Esports van escollir i guardonar els millors esportistes i entitats locals aixi com entrenadors de la temporada 2008- 2009.


El Club Atlètic Palafrugell va rebre la distinció a la millor entitat esportiva amb els grans resultats al llarg de la temporada aixi com en reconeixement a la seva tasca de promoció d'aquest esport.



Els premis als millors esportistes locals va
guardonar a l'atleta Anna Puigvert campiona d'Espanya juvenil de 400m tanques.
L'altre atleta del club nominat a millor esportista local va ser Nil Garcia, finalment fou per a Kevin Bordas (Patinatge Artístic Palafrugell).

Per altre banda també es va celebrar a la ciutat de Barcelona la nit de l'atletisme català, on Antonio Ruiz en nom del Girona Costa Brava va recollir el premi per l'ascens a 1ª catalana.


2ª Jornada a Palafrugell



Aquest diumenge 19 d'abril s'ha disputat a l'Estadi Josep Pla
i Arbonès de Palafrugell la 2ª jornada de la lliga catalana de clubs 1ª categoria masculina i 1ª femenina.


L'equip masculí del Girona Costa Brava ha aconseguit un total de 193 punts que sumats als 178 de la jornada anterior disputada a Vic suma un total de 371 punts i es col·loca en 3ª posició. Aquesta 3ª posició permetrà entrar en la fase final "A" una fase final on 8 equips, els 4 millors equips de cada grup es disputaran la final.


Per altra banda l'equip femení ha sumat 169 punts que sumats als 134,5 de l'anterior jornada suma un total de 303,5 punts i es col·loca en 5ª posició, disputarà la fase final "B" amb la resta d'equips dels 2 grups.

Els resultats d'aquesta jornada, aqui.
Fotografies, properament...

2ª Jornada a Can Dragó



El passat dissabte 17 d'abril es va disputar a les pistes d'atletisme de Can Dragó (Barcelona) la segona jornada classificatòria del grup A de la lliga catalana de clubs en 3ª categoria masculina i 2ª categoria femenina.

Com ja sabeu, enguany tenim un equip combinat format amb atletes del Club Natació Banyoles, Club Natació Olot i Girona Costa Brava.


Aquesta jornada l'equip combinat ha sumat un total de 98 punts que sumats als 125 punts de la jornada anterior es col·loquen en 6ª posició amb 223 punts.



Els resultats de l'equip combinat:



Tots els resultats generals, aqui.

15 d’abril, 2010

Comença la Lliga




Aquest cap de setmana ha començat la lliga catalana de clubs, el club enguany presenta 2 equips, un d'ells format també amb atletes del club natació Banyoles i club natació Olot.


El reglament de la lliga, la classificació, els resultats, les properes jornades les podeu consultar a la pagina de la federació catalana d'atletisme.




L'equip masculí de 1ª catalana amb 178 punts ocupant la 3era posició. L'equip femení amb 134 punts ocupa la 5ª posició.

Tots els resultats de Vic, aqui.

L'altre equip masculí de 3ª catalana format per atletes del CN Banyoles, CN Olot i Girona Costa Brava participant a Mataró el passat diumenge 11 d'abril amb 125 punts es
col·loquen en 4ª posició a tan sols 2 punts del 3er.

Tots els resultats de Mataró, aqui.

Relleus a Mataró




El passat dissabte 10 d'abril s'ha celebrat a l'Estadi Municipal de Mataró la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya en categories de benjamí a cadet. En una gran matinal atlètica i molta participació. Gairebé un miler d'equips de relleus a les diferents categories. Els equips classificats disputaran la Jornada Final el proper dissabte 17 d'abril a Castellar del Vallés.

Del club hi han participat atletes alevins i infantils.
Els equips formats per els següents joves atletes amb la marca assolida:

4x60 Aleví Masculí: Rubén Cros, Annasse Mahboub, Eric Manzano, Adrià Manzano. (39,4)
3x600 Aleví Masculí: Annase Mahboub, Adrià Manzano, Eric Manzano. (6.53,8)

3x600 Aleví Femení:
Carla Magri, Hanae Khayat, Georgina Ruiz (7.04,1)
4x80 Infantil Femení: Anna Massa, Aida Ventura, Chaymae Daouiri, Sokayna Talhi (48.8)
4x200 Infantil Femení: Anna Massa, Aida Ventura, Chaymae Daouiri, Sokayna Talhi (2.09.4)

Tots els resultats generals, aqui.
Podeu veure un resum fotogràfic, aqui. (JJ Vico)