23 de setembre, 2010

Primera proposta d'equips per l'ekiden


Aquesta es una primera proposta d'equips del club per l'ekiden, s'agrairia qualsevol aportació. Si ens hem deixat algú/na si us plau informeu-nos que ningú es quedarà sense córrer.

Fer clic a la taula per ampliar

20 de setembre, 2010

Notícies del Cap de Setmana!



Aquest cap de setmana s'han disputat algunes proves amb participació d'alguns atletes del club.

Gerard Garrote ha participat al Campionat d'Espanya de mitja marató a Sagunto (València) amb un temps de 1:22:11. *Resultats*

Anna Massa i Miguel Alberto Blanco a la 1ª jornada del trofeu de promoció celebrat a El Prat de Llobregat, (Anna - 150m 21,9) (Miguel A. - Martell 43,21) *Resultats*

En Jamal (00:39:15) i l'Abde (00:39:59) 1er i 2on a la cursa de Santa Tecla de Cassà de la Selva. *Resultats - Fotos*

També un bon grup de atletes de Palafrugell han participat a la Matagalls - Montserrat ja us actualitzarem com els hi ha anat!

Recordem que el proper 3 d'octubre es celebrarà a Palafrugell l'Ekiden (marató per relleus) i els Relleus Populars 4x5, les inscripcions i tota la informació a la pestanya "Ekiden" del menú de l'esquerra del bloc!

09 de setembre, 2010

Rankings 2010, de tots els temps i rècords!



Si aneu a l'apartat RANKING del menú de la esquerra podreu visualitzar i descarregar:

- Els rankings masculí i femení de la temporada 2010 (tancat a mes de juliol)
- Els rankings de tots els temps del club masculins i femenins
- Les llistes de rècords del club actualitzades a agost de 2010 de les categories

ABSOLUTS, PROMESES, JÚNIORS, JUVENILS i CADETS

Aprofiteu el que queda de temporada per superar alguna marca o rècord!
Teniu temps fins al 31 d'octubre

Informeu de qualsevol errada deixant un comentari.

05 de setembre, 2010

XLI Minimarató de Calella



El passat diumenge 29 d’agost a Calella de Palafrugell es va disputar un any mes la minimarató de Calella, enguany la XLI edició amb mes de 350 valents que tot i les vacances s’han acostat a Calella per posar-se un dorsal i fer casi 9 km en un entorn únic com la Costa Brava.

El magnífic dia que feia a Calella va permetre als atletes fer un bany a la platja del Port bo just desprès de creuar la línea de meta sens dubte un gran avituallament.

Aquesta edició el guanyador fou Aleix Muñío Ribell amb un temps de 29.13 en dones la guanyadora fou Anna Garcia Morales, els dos del J.A. Sabadell

Tots els resultats, aqui.
Un bon resum de fotografies, aqui.

Recordem que el proper 3 d’octubre es disputarà el campionat de Catalunya de marató per relleus i els relleus populars 4x5 a l’estadi de Palafrugell. Tota la informació està al Web del club. (http://www.capalafrugell.cat/)