31 de gener, 2011

Cros Escolar Platja d'Aro!

El passat dissabte 29 de gener es va disputar a la població de Castell d'Aro l'últim cros del circuit Escolar de Cross, després del Cross de Parlavà, Sant Feliu de Guixols i Platja d'Aro.

El nostre club va presentar un bon grup d'atletes molts dels quals van quedar entre les 3 primeres posicions.
A la espera de resultats oficials us deixem unes fotografies de la jornada.

Marc Planagumà

22 de gener, 2011

Vinyes de Nadal 2010

Un any més després de fer cagar el tió i la missa del gall i abans de l'atac al Dinar de Nadal, el Club Atlètic Palafrugell ha cel•lebrat les ja tradicionals Vinyes de Nadal; on els i les atletes del nostre club surten a córrer per un circuit de traçat suau i amè d'uns 10 kilòmetres de recorregut.
Els 36 corredors, 6 ciclistes i els 3 cànids participants varen poder gaudir d'un dia assoleiat de temperatura agradable i un ambient distès.

A la trobada es va córrer a un ritme suau, fent parades de reagrupament per fer les obligades fotos de la diada; com cada any vam coincidir amb la poda de l'únic camp de vinyes que encara es conserva de tot el recorregut. També els que van voler van poder fer un canvi de ritme el tram de Cap-Roig fins a les gallines i així acabar la volta un xic més cansats.

Ara ja podeu marcar-vos al calendari les properes Vinyes de Nadal; mentres no arriben, que passem tots i totes un bon any 2011.
Lluis Dispès

12 de gener, 2011

Resum Sant Silvestres!

Moltes curses s'han disputat durant aquestes festes de Nadal, Començant per totes les Sant Silvestres que son moltes les disputades a les comarques de Girona i Barcelona, seguint per la tradicional sortida Vinyes de Nadal han fet que aquestes festes els torrons no s'apoderessin de nosaltres i que tots sortim a cremar-los una mica.

Comencem aquest resum per la Sant Silvestre de Lloret de Mar (19 desembre)

Enguany mes de 1500 corredors s'han posat un imperdible per corre una gran Sant Silvestre que enguany fou la 4ª edició amb una novetat la cursa de la Dona. Cal destacar que aquest any el mateix dia de aquesta cursa molts dels nostres atletes estaven a Caldes de Malavella disputant el Campionat Gironí de Cros, tot i així la cursa va tenir representació del club.

- Xevi Garcia Gil - 17:36
- Lluis Dispès Lloret - 18:53
- Jordi Plaja Escribano - 20:50
- Florenci Moreno Sanchez - 22:02
- Sadurni Planas Quintana - 29:00

Tots els resultats de la cursa i fotografies, aqui.

Sant Silvestre Riudellotenca (26 desembre)

Riudellots de la Selva fou l'escenari de la ja tradicional Sant Silvestre Riudellotenca on mes de 500 participants es van posar les bambes disposats a disputar 7.000 metres. Fou una matinal marcada pel vent tot i així Oumrim Jamal que va portar el pes de la cursa durant gairebé tota la cursa va pagar les conseqüències a poc metres pel final tot i així es va marcar una gran tercera posició.

Sant Silvestre de Girona (31 desembre)

Enguany aquesta cursa fou tot un èxit de participació, uns 1200 corredors van prendre part a la sortida de una Sant Silvestre que cada any es reuneix a molts corredors que volen acabar l'any de la millor manera, corrent. Una desena d'atletes del club hi van participar, Oumrim Jamal al cap de la cursa durant els primer quilometres acompanyat per Mario Mola fins el quilometre 3 que Mario va deixar enrere a Oumrim Jamal que es va conformar amb la segona posició amb un temps de 16:29. Gerard Garrote fou 12é amb un temps de 17:44.

X Cros de Banyoles

Diumenge es va disputar al Parc de la Draga de Banyoles el "X Cros de Banyoles", un grup d'atletes del club es van desplaçar fins Banyoles per disputar aquest Cross.

Cal destacar la bona actuació de dues infantils del club, Anna Massa i Maria Ponsí 3a i 4a respectivament, també la segona posició d'Abdessamad Essalmi en categoria Promesa i la 4a posició de Joan Batlle en categoria Senior per davant de Gerard Garrote que fou 6é. En veterans Joan Baye fou 3er.

Tots els resultats de la matinal, aqui.

Campionat de Catalunya de Clubs

Aquest diumenge 9 de gener una gran expedició del Girona Costa Brava s'ha desplaçat fins la nova pista coberta de Sabadell on han disputat durant tot el matí el Campionat de Catalunya de Clubs "B" en categoria Masculina i Femenina.

Cal destacar molts bons resultats com la primera posició d'Eva Massaguer als 800 M, la 2ª posició de Cristina Bosch als 1500, la 3ª posició de Carolina Carrillo als 60 MT així com el relleu 4x200 format per Maria Garcia, Carolina Carrillo, Laura Prada i Claudia Martinez.
L'equip femení ha sumat un total de 43 punts ocupant així la 7ª posició.
En categoria masculina destaquem Cristian Montero 1er als 60 MT, 2ª posició de Nil Garcia a la perxa i l'equip de 4x200 format per Dani Duran, Jon Iker Aizpun, Cristian Montero, Robert Montero.

L'equip masculí ha sumat un total de 49 punts ocupant així la 7ª posició.