31 de maig, 2011

Setmana de Rècords!

La passada setmana fou una setmana excepcional per el club. El divendres al Campionat Territorial de Figueres, Anna Massa Pires va fer rècord d'espanya infantil, per altra banda, el dissabte a la jornada prèvia del campionat de Catalunya cadet, Miguel Alberto Blanco Rodriguez va polvoritzar el rècord d'espanya de llançament de martell amb una nova marca personal.

l'Estadi de Figueres fou l'escenari on Anna Massa al salt amb perxa va saltar 3 metres, superant així en 10 centímetres el record d'Espanya Infantil que ja havia igualat en el salt anterior (2,90). Una gran marca personal. Ara, a preparar el Campionat de Catalunya Infantil del dissabte 11 de juny.

A l'estadi Camp Clar de Tarragona, Miguel Alberto Blanco va assolir una nova marca personal de 75,82 metres, superant també el rècord d'Espanya que fins dissabte era de 67,43m Ignacio López l'any 2004.

Els vídeos dels rècords...

Enhorabona a tots dos!!

16 de maig, 2011

Nil Garcia trencant rècords!

El jove de Torrent Nil Garcia Sala actualment en categoria Juvenil, continua superant-se dia a dia en la seva proba, el salt amb perxa, després de quedar en tercera posició als Campionats d'Espanya de pista coberta disputats el passat mes de març amb una marca de 4,61, Aquest cap de setmana a la final de la lliga va superar tots els rècords.

Amb una nova marca personal de 4,70 assoleix el record Juvenil i Júnior Gironí igualant també la millor marca gironina en categoria promesa. Aquesta marca també és mínima per participar als Campionat del món Juvenil.

Des del Club Atlètic Palafrugell, volem felicitar-lo per aquesta gran marca i animar a seguir treballant per fer-la molt més gran.

Gràcies Equip!

Aquest cap de setmana s'ha disputat la jornada final de la Lliga Catalana de Clubs en 1a Divisió, enguany ens ha tocat grup de descens i per molts factors en contra ens temíem que baixaríem a segona categoria.

Finalment, tant en l'equip masculí (Granollers) com l'equip femení (Castellar) van estar a l'alçada d'un equip de primera amb bona estratègia de distribució d'atletes per prova ocupant la quarta posició del grup B i salvant així baixar a la segona divisió.

Cal estar molt contents de l'alt grau de compromís mostrat per tothom en aquest moment difícil. Gràcies a tots i totes per el vostre esforç i dedicació, sobretot en atletes que van fer proves que potser no tenien pensat fer.

RESULTATS CASTELLAR (dones)
RESULTATS GRANOLLERS (homes)
FOTOS (Atletisme Ventalló)

La feina ben feta, no té fronteres ni té rival, perdoneu, però algú ho havia de dir!

15 de maig, 2011

VII Pujada al Far de Sant Sebastià

El proper 19 de juny de 2011 tindrà lloc la VII Cursa de Llafranc - Pujada al Far de Sant Sebastià, en un recorregut de camp a través de 10,3 km, amb sortida a Llafranc i arribada al Far de Sant Sebastià. La prova és oberta a tothom, sense limitacions de sexe o edat.

Les inscripcions ( limitades a màxim 300 atletes) podran fer-se a on-line fins al divendres 17 de juny. El preu de la cursa és de 8 euros. Excepcionalment podran acceptar-se inscripcions fora de termini al preu de 12 euros, finalitzant aquestes 30 minuts abans del començament de la cursa.

Es lliurarà trofeu al/la primer/a classificat/da de la cursa. A tots els participants se’ls obsequiarà amb un polo de record i una bossa amb productes de les cases col·laboradores. També hi haurà esmorzar i beguda per a tothom. A l’hora del repartiment de premis es farà un sorteig, pel número de pitrall, de diversos obsequis oferts per les entitats locals col·laboradores.

REGLAMENT

INSCRIPCIONS

RESULTATS 2010

Us hi esperem!!

02 de maig, 2011

Campionat de Catalunya de Relleus!

El passat dissabte 30 d'abril es va disputar a Mataró la jornada final del Campionat de Catalunya de Relleus. En aquest campionat hi varen participar aquells equips que van assolir la classificació en la jornada prèvia disputada a Castellar del Valles.

L'equip cadet femení del
4x100 format per Claudia Martinez, Patricia Ayuste, Fatima Balde i Paula Mariscot es van quedar a les portes d'entrar a la final amb un temps de 55,32.

L'altre equip classificat del
4x300 cadet femení, format per Claudia Martinez, Patricia Ayuste, Fatima Balde i Laura Prada van ocupar el segon calaix del podí després d'una magnífica i emocionant cursa.