30 de novembre, 2009

86ª Jean Bouin

El passat diumenge 29 es va celebrar a Barcelona la 86ª edició de la famosa Jean Bouin, Barcelona va ser el escenari de un gran matí atlètic on es van poder veure cares molt conegudes del mon del atletisme com Marta Domínguez campiona del món de 3.000 obstacles, també la subcampiona d'Europa Indoor de 1.500 metres i guanyadora de la cursa internacional Natàlia Rodríguez. En homes també Reyes Estevez que feia la primera competició a Catalunya amb els colors del FC Barcelona també Kiprono Menjo de Kenya guanyador de la cursa internacional Sènior.

Entre tantes cares conegudes del món del atletisme no hi podien faltar atletes del nostre club, i cal destacar la brillant actuació de Xevi Masoliver Vidal que va fer una gran actuació en la cursa internacional masculina aconseguint la 20ª posició amb un temps de 34:15.

En la cursa open, Miquel Jofra Castells únic representant del club amb un temps de 48:03. En les curses per categories, en categoria Cadet masculí, Pau Mitjà Clopés amb un temps de 12:00 va arribar en 67ª posició. Mentre que en categoria infantil femení, Lluïsa Mitjà Clopés del club atlètic Figueres es va fer amb la segona posició amb un temps de 5:12.

Podeu veure un resum de fotografies de mans de Manel Rodríguez clic aquí.
Per veure tots els resultats complerts de totes les proves, pagina oficial.