10 de desembre, 2009

Anna Puigbert a Qatar!



Anna Puigbert ha estat seleccionada, per a al prova de 400 mt per la Real Federación Española de Atletismo i el Consejo Superior de Deportes, per participar en la Gimnasiada Mundial ISF d'enguany, que tindrà lloc a Doha (Qatar) del 6 al 13 de Desembre.

Aquesta competició està reservada als atletes dels anys 92, 93 i 94, per tant, a juvenils i cadets de segon any. En la pràctica és tracta d'uns Jocs Mundials Escolars en el que es troben esportistes de tot el món dels tres disciplines que completen el programa de competició: Atletisme, Gimnàstica i Natació.

Sens dubte una nova experiència que sumar a les que l'Anna ha viscut aquest any en el Campionat del Món d'Atletisme a Bressanone (Itàlia) i altres.


A ningú se li escapa que no és el millor moment per competir en una prova d'aquest nivell. La temporada tot just ha començat i els entrenaments estan enfocats a assolir la base necessària per tal d'afrontar amb èxit una nova campanya plena de nous reptes.

Sigui quin sigui el resultat d'aquesta propera prova en terres asiàtiques, aquest ha de ser un viatge amb el que disfrutar plenament, una experiència enriquidora que permeti l'atansament de l'Anna, i de la resta de joves participants, vers una cultura diferent i llunyana.

Esperem que ho disfrutin i tornin de Qatar amb un millor bagatge personal, que a l'hora de la veritat, és el que importa en aquestes edats.

Font: Club Atletisme Figueres