30 de novembre, 2009

86ª Jean Bouin

El passat diumenge 29 es va celebrar a Barcelona la 86ª edició de la famosa Jean Bouin, Barcelona va ser el escenari de un gran matí atlètic on es van poder veure cares molt conegudes del mon del atletisme com Marta Domínguez campiona del món de 3.000 obstacles, també la subcampiona d'Europa Indoor de 1.500 metres i guanyadora de la cursa internacional Natàlia Rodríguez. En homes també Reyes Estevez que feia la primera competició a Catalunya amb els colors del FC Barcelona també Kiprono Menjo de Kenya guanyador de la cursa internacional Sènior.

Entre tantes cares conegudes del món del atletisme no hi podien faltar atletes del nostre club, i cal destacar la brillant actuació de Xevi Masoliver Vidal que va fer una gran actuació en la cursa internacional masculina aconseguint la 20ª posició amb un temps de 34:15.

En la cursa open, Miquel Jofra Castells únic representant del club amb un temps de 48:03. En les curses per categories, en categoria Cadet masculí, Pau Mitjà Clopés amb un temps de 12:00 va arribar en 67ª posició. Mentre que en categoria infantil femení, Lluïsa Mitjà Clopés del club atlètic Figueres es va fer amb la segona posició amb un temps de 5:12.

Podeu veure un resum de fotografies de mans de Manel Rodríguez clic aquí.
Per veure tots els resultats complerts de totes les proves, pagina oficial.

Vols veure un resum de la mà de TV3? clic aquí.

.

IX Cros Vila de Salt

Aquest diumenge se ha celebrat el cros de Salt en la 5ª cita del gran premi del circuit gironí de cros alguns atletes del club hi han participat mentre que altres han triat alguna de les altres curses com la Jean Bouin.

Els resultats del atletes del club son els següents:

-

Podras veure els resultats de totes les categories fent clic aquí.

23 de novembre, 2009

XII Cros Ciutat de Girona

El passat diumenge 22 de novembre, es va celebrar el XII Cros Ciutat de Girona la quarta cita del circuit gironí de cros. Els atletes del nostre club varen participar en les respectives categories i molts amb bons resultats.

Entre d'altres, cal destacar la 2ª posició d'Anna Subirana en categoria Júnior així com la 9ª posició d'Anna Massa en categoria Infantil femení.

En categories masculines destaquem la 1ª posició de Rafik Toullis seguit per Mohamed Belhadi en 4ª posició en categoria Júnior masculí. També destacar la 1ª posició per Oscar Gorritz en Veterà B. En categoria Sènior la 4ª posició per Xevi Masoliver seguit per la 6ª posició de Joan Batlle.

Per veure els resultats dels atletes del club clic "Més Informació"
Per veure els resultats generals de cada categoria
clic aquí
Per veure un recull d'imatges clic aqui (Manel)

19 de novembre, 2009

Expedició al cross de Pontcharra

El passat 15 de novembre es va celebrar el Cross de Savoie a la localitat de Pontcharra.

Varen participar 16 atletes catalans/es, la meitat dels quals eren del nostre club.

Cal destacar la victòria d'Anna Massa a la cursa de poussines davant 116 rivals i la gran cursa de Rafik Toullis en júniors, segon rere el destacat català Adrià Vilà (C.A.Alcobendas). Meritòries també les quartes posicions de Mohamed Belhadi en cadets i Hamza Khayat en minimes.

Podeu veure els resultats complets fent clic aqui
També podeu visualitzar les fotos fent clic aqui

17 de novembre, 2009

XXXVI Cros de Santa Coloma de Farners

Aquest cap de setmana a Santa Coloma de Farners s'ha celebrat el XXXVI Cros de Santa Coloma de Farners, el cros mes veterà del circuit gironí de cros. Alguns atletes del club han participat mentre que uns altres varen participar en un cros a França.

En dones, cal destacar la segona posició d'Anna Subirana (Júnior) i Cristina Bosch (Sènior) així com la quarta posició de Raquel Padrosa (Júnior).

En categoria júnior masculí Marc Planagumà en 6ª posició i Mohammed El Boussettaoui en 7ª posició, en categoria Juvenil Adrià Duran 16ª posició i Carles Alabert 22ª posició en categoria infantil.

Per veure els tots els resultats complets, clic aquí. També podeu veure un recull de fotografies clic aquí. (Manel)

11 de novembre, 2009

XXVII Cros de Sant Hilari Sacalm

El passat diumenge 8 de novembre a Sant Hilari Sacalm es va realitzar la segona cita del gran premi del circuit Gironí de cros El XXVII Cros de Sant Hilari Sacalm, un cros que va estar marcat per el fort vent i les baixes temperatures.

Tot i així molts atletes del club van fer un bon paper, cal destacar la 3ª posició de Cristina Bosch així com Eva Massaguer en 7ª posició de la categoria sènior femení, també la 12ª posició cadet per Sainza Varela.
En categoria masculina, Adria Duran i Pere Almendros quedaren en 12ª i 13ª posició mentre que Rafik Toullis obté la 3ª posició en categoria júnior masculí mentre que Mohamed Belhadi i Marc Planagumà entraren en 6ª i 10ª posició respectivament. En veterans destacar la 8ª posició de Antoni Rentero i la 12ª posició de Manel Rodríguez categories C i B respectivament.

Tot i el fred, uns bons resultats. Si voleu veure els resultats al complet, clic aquí.

03 de novembre, 2009

XIV Cros d'Olot

El passat diumenge 1 de novembre es va celebrar el XIV cros d'Olot on la participació de atletes del club va ser molt nombrosa amb mes de una trentena de atletes.

En les categories vetarà A i C cal destacar la 5ª posició de Antoni Rentero i la 8ª posició de Joan Carles Repullo, també destacar la 3ª posició de Xavi Masoliver en la categoria Sènior masculí seguit per Joan Batlle en 4ª posició.
En la categoria promesa masculí la 3ª posició per Dani Duran, així com en categoria júnior 2ª posició per Rafik Toullis seguit per Mohamed Belhadi en 4ª posició en categoria femenina Anna subirana i Raquel Padrosa arribaren en 2ª i 3ª posició respectivament.
En juvenils on han participat un bon grup d'atletes cal destacar la 11ª posició de Pere Almendros com la 7ª posició de Narcís Massa en categoria cadet. Mentre que en categoria infantil Anna Massa va entrar en 10ª posició i Carles Alabert en 13ª posició.