29 de desembre, 2009

3ª Sant Silvestre de Lloret



Un any mes, amb motiu de la tercera edició de la Sansi que enguany el temps ha fet que sigui una gran matinal atlètica. Com sempre, un bon numero de atletes del Girona Costa Brava tan petits com grans, tan de Palafrugell com Figueres entre altres... varem participar a la cursa absoluta amb un gran cartell amb atletes d'elit com Juan Carlos Higuero (Guanyador de la porva) Jose Luis Blanco, Reyes Esteves, Miguel Quesada, Eva Arias (Guanyadora de la prova) , Jacqueline Martín, la ultrafondista grega Alexandra Panayotou entre d'altres.

I amb tant de talent del atletisme no hi podíem faltar nosaltres, els resultats dels atletes del club (cursa absoluta) son els següents:


Per veure tots els resultats complets, clic aqui.
Per veure un reportatge fotogràfic, clic aqui. (Manel Rodríguez)
Per veure un petit resum de vídeo, clic aqui. (TV3)
Per comprar/mirar les teves imatges a fotoinstant.com, clic aqui.

Aprofitem la ocasió per desitjar-vos una feliç entrada al 2010 i que el 2010 vingui carregat de marques!!!
--


22 de desembre, 2009

Cross de Carcassone


Un any mes, gran part dels atletes del club varem participar al Cross de Carcassone. Un cros tradicional en el club. El passat diumenge 6 de desembre uns 30 atletes del club, petits i grans van competir a les diferents curses i categories.

Amb molt bons resultats com la 3ª posició de Dani Duran, 6ª posició de Manel Rodríguez i 9ª Posició de Miquel Jofra en la cursa "12-SPRINTERS" També cal destacar les dues bones actuacions de Joan Baye que va disputar dos curses amb 5ª i 16ª posició. També destacar la 3ª posició Martina Rodríguez del FCB.

Podreu veure tots els resultats dels atletes del club fent clic a "Més informació"
També podeu veure els resultats generals fent clic aqui.
Per veure un bon reportatge fotografic de la mà de Manel Rodriguez clic aqui.

-

21 de desembre, 2009

III Cros de Parlavà



El passat dissabte 12 de desembre al municipi de Parlavà es va celebrar el III Cros de Parlavà, una fase comarcal del JEEC.

El club atlètic Palafrugell va presentar uns 40 atletes alguns classificats en el Cros Escolar de l'estadi també alguns atletes dels dissabtes atlètics i tots els de la escola d'atletisme. Tots els classificats per el I Cros de Santa Cristina d'Aro rebran informació desprès de festes.

Per veure tots els resultats dels atletes que va presentar el club feu clic a "Mes Informació"



V Cros de Ventalló



Diumenge 21 de desembre es va celebrar a Ventalló la 9ª cita del calendari de cros del circuit gironí de cros amb motiu del V Cros de Ventalló. Un cros marcat per les baixes temperatures ha fet gaudir un diumenge mes d'una matinal atlètica de cros, amb el cros de ventalló acomiadem per uns dies el calendari de cros fins l'any que ve, concretament tornara el 10 de gener amb el cros de Banyoles.

Tot i les baixes temperatures alguns atletes del Girona costa brava tan de Palafrugell com de Figueres i d'altres municipis que formen el club, han participat a les respectives curses i categories, amb grans resultats.

Cal destacar la 4ª posició de Cristina Bosch Coll aixi com la 5ª de Eva Massaguer en categoria Sènior. En homes cal destacar la 3ª posició de Rafik Toulliss en categoria júnior així com les dues 5ª posicions per Xevi Masoliver Nadal i Oscar Gorritz Bonhora en Sènior i veterà B respectivament.

Tots els resultats dels atletes del club participants en el cros son els següents:




Per veure tots els resultats de totes les categories, clic aquí.
Si vols veure un bon reportatge fotogràfic, clic aquí. (Manel Rodríguez)

--

15 de desembre, 2009

Vinyes de Nadal 2009



Com en els darrers anys el divendres 25 de desembre se celebra aquesta manifestació esportiva-recreativa VINYES DE NADAL 2009


Dia: divendres 25 de desembre.
Sortida: davant de l'estadi municipal.
Hora: 10h.30.
(es prega puntualitat)
Recorregut: el tradicional de cada any. (aproximadament 13 km.)

Tothom hi està convidat i s'anirà esperant als llocs de re agrupament com cada any.
Possibilitat de venir amb bicicleta de muntanya.

Per veure un recull d'imatges de altres edicions clic aquí.


CAPalafrugell

14 de desembre, 2009

XXV Cros de Caldes de Malavella


-
El passat diumenge 13 de desembre es va celebrar a Caldes de Malavella el XXV Cros de Caldes de Malavella, 8ª cita del gran premi del circuit gironí de cros. Alguns atletes del club van participar.

En categoria sènior femení, 3ª i 4ª posició per Cristina Bosch Coll i Eva Massaguer Dalmau respectivament. En categoria veterà masculí la 11ª posició per Albert Casadevall Puig (Veterà A) En 6ª posició Joan Bayé Nadal (veterà B) en 2ª posició, Antoni Rentero Romero (Veterà C). En categoria Sènior masculí, 2ª posició Xevi Masoliver Vidal, 4ª posició per Joan Batlle Romero, la 10ª posició per Donaciano Olivas Parraga, 15ª Posició per Gerard Garrote Sayo i 17ª posició per Gerard Soler Carrió.


Per veure els resultats de totes les categories clic aquí

10 de desembre, 2009

Anna Puigbert a Qatar!



Anna Puigbert ha estat seleccionada, per a al prova de 400 mt per la Real Federación Española de Atletismo i el Consejo Superior de Deportes, per participar en la Gimnasiada Mundial ISF d'enguany, que tindrà lloc a Doha (Qatar) del 6 al 13 de Desembre.

Aquesta competició està reservada als atletes dels anys 92, 93 i 94, per tant, a juvenils i cadets de segon any. En la pràctica és tracta d'uns Jocs Mundials Escolars en el que es troben esportistes de tot el món dels tres disciplines que completen el programa de competició: Atletisme, Gimnàstica i Natació.

Sens dubte una nova experiència que sumar a les que l'Anna ha viscut aquest any en el Campionat del Món d'Atletisme a Bressanone (Itàlia) i altres.


A ningú se li escapa que no és el millor moment per competir en una prova d'aquest nivell. La temporada tot just ha començat i els entrenaments estan enfocats a assolir la base necessària per tal d'afrontar amb èxit una nova campanya plena de nous reptes.

Sigui quin sigui el resultat d'aquesta propera prova en terres asiàtiques, aquest ha de ser un viatge amb el que disfrutar plenament, una experiència enriquidora que permeti l'atansament de l'Anna, i de la resta de joves participants, vers una cultura diferent i llunyana.

Esperem que ho disfrutin i tornin de Qatar amb un millor bagatge personal, que a l'hora de la veritat, és el que importa en aquestes edats.

Font: Club Atletisme Figueres

09 de desembre, 2009

XV Cros de Malgrat



Dimarts 8 de desembre es va celebrar el XV Cros de Malgrat, un nou cros en el gran premi del circuit gironí de cros.


Els atletes que van participar del nostre club van ser Cristina Bosch (3ª pisició) Donaciano Olivas (14ª posició) Albert Casadevall (16ª posició) Mohamed Belhadi (5ª posició)


Pe veure tots els resultats i alguna fotografia, clic aquí.

08 de desembre, 2009

XVI Cros de Riudellots de la Selva



El passat diumenge 6 de desembre alguns atletes del club van competir al XVI Cros de Riudellots de la Selva, la 6ª cita del gran premi del circuit gironí de cros. Altres van preferir el Cros de Carcassonne tot i així una desena de atletes del Girona costa brava van competir a Riudellots.


Cal destacar la 3ª i 4ª Posició de Christian Montero i Mohammed El Boussetaoui en categoria Júnior. Així com la 5ª posició de Cristina Bosch i la 6ª posició per Eva Massaguer en categoria Sènior Femení.



Per veure els resultats dels atletes del nostre club feu clic a més informació.
Per veure tots els resultats de totes les categories clic aquí.


03 de desembre, 2009

I Cros Escolar Sant Feliu de Guíxols



El passat dissabte 28 de Novembre es va celebrar a Sant Feliu de Guíxols el I Cros Escolar Ciutat de Sant Feliu, el segon cros classificatori per la final dels JEEC, a falta del cros de Parlavà el proper dia 12 de desembre. Atletes del nostre club van fer un bon paper amb molt bones posicions.

Cal destacar les 3 primeres posicions de Anna Massa Pires, Mustapha Ahammar i Hamza khayat en categoría Aleví, cadet i juvenil.



Els resultats dels atletes del nostre club son els seguents: