04 de gener, 2010

Acomiadem l'any de la millor manera!!


.
Moltes son les curses que s'han celebrat durant aquestes festes, Sant Silvestre de Riudellots de la Selva, La sansi de Lloret de mar, Sant Silvestre de Girona, Sant Silvestre del Masnou, Cursa dels nassos-Sant Silvestre de Barcelona, Sant Silvestre de Cassà de la Selva... En totes les diferents curses disputades durant aquestes festes han participat molts atletes del club.




Sant Silvestre de Riudellots de la Selva: (7km)

Els resultats entre les posicions 1-200 els trobareu fent
clic aqui. Per saber resultats de posicions posteriors al 200 podeu consultar-les amb un e-mail. Més informació clic aqui.
Podeu veure el reportatge fotografic de la cursa
aqui.

Sant Silvestre del Masnou: (8km)

També alguns atletes del club van disputar aquesta cursa, el guanyador va ser Roger Roca Dalmau amb un temps de 25:05 en dones la guanyadora va ser Sandra Alonso Ruiz amb un temps de 31:23.
Aniol Alabert Aldana va ocupar la posició juvenil i la 59ª posició general amb un bon temps de 31:30.
Martí Alabert Aldana va ocupar la 10ª posició juvenil i 280ª posició en la cursa absoluta amb un temps de 38:00.

Per veure tots els resultats complets,
clic aqui.

Sant Silvestre de Girona: (5.400 m)

Un bon grup d'atletes del club va decidir acomiadar l'any de la millor forma que es pot fer, a les 18:00 hores del passat dijous 31 de desembre els carrers de Girona es van omplir amb mes de 900 participants per fer la ultima cursa de l'any. Cal destacar la 3ª posició absoluta del juvenil Joan Oliveras Font del club Natació Olot amb un temps de 17:02. Els resultats d'atletes del club son els següents:



Podeu veure els resultats complets
clic aqui.

Sant Silvestre Barcelonesa - Cursa dels Nassos: (10km)

Rosa Morato i Carles Castillejo guanyadors de la cursa absoluta i record d'Espanya i de Catalunya en ruta 10 km respectivament. En aquesta edició s’ha batut el rècord de participació amb 9.000 participants inscrits. Tots els resultats
aqui.
Reportatge fotografic. (Fotoinstant)



Amb aquestes curses tanquem l'any i comencem un any millor, on l'atletisme català tindrà uns europeus, Barcelona 2010!
--