25 de gener, 2010

Campionat de Catalunya de Cros - Cross de Mataró



Aquest diumenge s'ha celebrat a Mataró el 40é Cros de Mataró amb el campionat de Catalunya individual i per equips. Atletes de totes les edats i d'arreu hi han participat.

El club ha presentat atletes a gairebé totes les curses que s'han realitzat, per diverses absències no s'han presentat gaires equips complets. Tot i així cal destacar els júniors tan masculins com femenins, els dos s'han classificat per els campionats d'espanya del proper 21 de febrer.

L'equip de Júniors masculins Rafik Toulliss, Mohamed Belhadi, Aniol Alabert, Marc Planagumà a mes de classificar-se per els campionats d'espanya s'han proclamat Sub Campions de Catalunya per equips, compartint podi amb el Club Atletisme Nou Barris (Campions de Catalunya) i CE Universitaris (3ª posició)

Tots els resultats son "provisionals" a nivell de participació als campionats d'Espanya, molts clubs tenen altres atletes de clubs filials que podrien modificar els equips que participaran al campionat d'Espanya de cros. Pau Congost del Club Natació Banyoles completara l'equip de júniors per al campionat d'Espanya.

Els resultats individuals del club son els següents:



-Els resultats individuals i per equips generals, clic aqui.

Resum fotogràfic - 1, clic aqui. (Josep Massa)
Resum fotogràfic - 2, clic aqui. (Aniol Alabert)
Per veure un reportatge de les curses i l'equip juniors al podi, clic aqui.
També a traves de UFCTV es pot veure els vídeos de les curses, clic aqui.

--