18 de gener, 2010

Campionat de Catalunya per clubs "B"

Aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès s'han celebrat els campionats de Catalunya per clubs de pista coberta "A i B" dissabte i diumenge respectivament.
El Girona Costa Brava malgrat algunes baixes, va ocupar en dones la 4ª posició amb 65 punts. JA Sabadell van ser guanyadores en categoria femenina.

En categoria masculina el club va ocupar la 5ª posició amb 61 punts. El Club Atletisme Nou Barris es va proclamar campió en categoria masculina.

J.A Sabadell i Club Atletisme Nou Barris han aconseguit l’ascens a la categoria A per a la propera edició. Ocupant així els llocs de CA Manresa en homes, i el UGE Badalona en dones. Els dos la propera edició ho faran en categoria B.