15 de febrer, 2010

Resultats cap de setmana!



- El passat dissabte 15 de febrer els atletes mes veterans del club varen participar al campionat de Catalunya de Pista Coberta celebrat a Vilafranca del Penedès...

Els resultats son els següents:


Els resultats generals, aqui. Fotografies, aqui. (Francesc Macias)

- Diumenge 14 de febrer es va celebrar a Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya de Proves combinades, En categoria Júnior, Christian Montero Hernandez es va adjudicar la 2ª posició amb 118 punts respecte al primer. Els resultats, aqui.

- Diumenge també es va disputar la eliminatoria del Campionat de Catalunya de Relleus 4x200, els atletes del club Adria Duran, Hamza Khayat, Alex Mielgo i Robert Montero varen ocupar la 7ª posició quedant-se aixi a les portes de la final amb un temps de 1,39,77.

Els resultats, aqui.

- També a Barcelona es va disputar la Mitja Marató de Barcelona, alguns atletes del club hi van participar, Oscar Górriz Bonhora - 1:18:14 / Joan Batlle Romero - 1:18:37 / Gerard Soler Carrió - 1:22:29

Tots els resultats aqui.

- També es va disputar la 8ª Jornada del Control Absolut de Pista Coberta, els resultats generals d'aquest control els pots consultar, aqui.

GCB CAP - Bloc oficial