28 de febrer, 2010

Campionat de Catalunya Infantil i Juvenil

El passat dissabte 27 de febrer es va celebrar a Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya de Pista Coberta Infantil i Juvenil. Molts han sigut els atletes que hi han participat i amb bons resultats en les 2 categories.

El campionat infantil hi han participat 3 atletes a la prova de salt amb perxa: Anna Massa Pires va ocupar la 3ª posició amb 2,30 mts, seguida per Chaymae Daouiri a la 6ª posició amb 2,00 mts. i marca personal. En categoria masculina Carles Alabert Aldana amb 2,35 va ocupar la 2ª posició.

Així com el campionat juvenil que tot i molt bones posicions i marques, algun atleta s'ha quedat a les portes de las finals.

En categoria femenina:

Als 60 m. tanques, la victòria fou per Anna Puigbert Ayma amb un temps de 8,89, seguida per Ariadna Montero Blesa a la 4ª posició amb un temps de 9,48.
Al salt amb perxa, Mar Huercio Puentes va obtenir la 9ª posició amb 2,45 mts.
Al salt d'alçada Ariadna Montero Blesa va ocupar el tercer lloc del podí amb 1,51 mts.
En llançament de pes, la campiona ha estat l'atleta del club Elia De Genover millorant la millor marca de la temporada amb 11,80.

En categoria masculina:

Als 60 m. tanques, la segona posició va ser per Marcel Moliner Fabregas amb un temps de 8,41, la 4ª posició fou per Adrià Duran amb un temps de 8,75.
Marcel Moliner Fabregas es va imposar al salt d'alçada ocupant la primera posició amb 1.83 metres.
Al salt amb perxa, Nil Garcia Sala, va ocupar la 3ª posició amb 2.10 metres.
Al triple salt, Robert Montero fou 8é amb 11,88 metres.
En llançament de pes, Robert Montero fou 5é amb 12,59 metres.

Jon Iker Aizpun (60 mt), Alex Mielgo (200m.), Adria Duran (200m.), Hamza Khayat (400m.) es van quedar a semifinals a les portes de la final.