17 de maig, 2010

Aquest cap de setmana...



Aquest diumenge 16 de maig, s'ha disputat a l'estadi d'atletisme de Valls la 4ª jornada de la lliga catalana de clubs de 3ª categoria masculina.



Com ja sabeu el club presenta en aquesta categoria un equip combinat amb atletes del Club Natació Banyoles, Club Natació Olot i Girona Costa Brava. En aquesta jornada han sumat un total de 91,5 punts, sumats als 93 de la 3ª jornada sumant un total de 184,5 punts. Es col·loquen en 1ª posició seguits del CA Canovelles amb 177 punts.




En algunes proves l'equip va sumar la màxima puntuació (8punts) com ara; Mohamed Belhadi als 800m amb una marca de 2'04"3, Abdessamad Essalmi als 5000m amb 16"08' Manel Rodriguez als 400-tanques amb 1'03"8, Robert Montero en salt d'alçada amb 1,50 i Miquel Jofra a javelina amb un llançament de 40,46.

Tots els resultats complets aqui.

- També diumenge 16 de maig es va disputar a Sabadell la 2ª jornada del Campionat d'Espanya de Clubs de primera divisió, 5 atletes del club, Adrià Duran, Dani Duran, Marcel Moliner, Mohamed Boussettaoui i Nil Garcia, van competir amb els nostres companys del JASabadell.

Tots els resultats, aqui.

- El passat dissabte es va disputar una nova jornada del Campionat Territorial aquesta jornada fou a Olot, hi van participar alguns atletes del club entre les categories Aleví i Juvenil.

Tots els resultats, aqui.


Nota: Si algú disposa de fotografies de qualsevol de les anteriors proves amb enllaç a Picassa o similar pot informar-ho als comentaris d'aquesta notícia.