14 de juny, 2010

Campionat de Catalunya Aleví i Infantil



El passat dissabte 12 de juny es va disputar la final del Campionat de Catalunya en categoria Infantil i Aleví a l'Estadi Moisès Llopart del Prat de Llobregat.

Una gran matinal atlètica amb una participació excel·lent, amb tots els atletes classificats en la fase prèvia del Campionat de Catalunya que es va celebrar a Calella el passat 5 de juny.

Del club cal destacar la 1ª posició i Campiona d'Espanya de Perxa Anna Massa amb un salt de 2,50. També la segona posició de Carla Magri amb una marca de 1,95. També cal destacar la quarta posició de Chaymae Daouiri a la perxa amb 2,20 i per ultim també la quarta posició de Georgina Betlej als 2000 metres marxa amb un temps de 12.08.

En categoria masculina cal destacar la tercera posició de Carles Alabert a la perxa amb una marca de 2,45 i la 6ª posició de Lluc Pagès també a la Perxa amb una marca de 1,85.

Resultats: Aleví - Infantil
Fotografies - Properament...


Nota: Si algú disposa de fotografies de qualsevol de les anteriors proves amb enllaç a Picassa o similar pot informar als comentaris d'aquesta notícia.