27 de juliol, 2010

La Selecció Sueca a Palafrugell!



Aquests dies hem tingut a l'Estadi de Palafrugell la selecció Sueca preparant el Campionat d'Europa d'atletisme que actualment s'esta disputant a Barcelona fins el proper 1 d'agost.

40 dels 46 atletes suecs convocats per participar al Campionat d'Europa s'han entrenat a Palafrugell des del passat 17 de juliol. Els atletes allotjats a Calella de Palafrugell i entrenant a l'Estadi Municipal però també pels camins, corriols i vies verdes, especialment l'equip de marató femení i masculí. Han ofert dues rodes de premsa per els mitjans suecs que s'han desplaçat expressament a la Costa Brava per seguir els seus esportistes.


Com a atleta més destacada cal esmentar a Carolina Klüft, Campiona Olímpica d'Heptatló a Atenes 2004, tres vegades campiona del Món (Paris 2003, Helsinki 2005 i Osaka 2007) i dues d'Europa (Munich 2002 i Goteborg 2006).

Altres destacats són Johan Wissman, Campió Europeu de pista coberta Torí 2009 de 400 m, Niklas Wiberg, finalista als mundials de Berlin en decatló i recordista nacional i Isabellah Andersson, recordista nacional de marató

La Selecció de Sueca a entrenat i també han disfrutat de la Costa Brava!
Aqui teniu un resum fotogràfic publicat a la web de la federació de Suècia.