20 de novembre, 2010

Miting de Palafrugell entre els 5 millors!



El XIX Míting Internacional d’Atletisme Palafrugell - Costa Brava s’ha situat, amb una valoració de 72.040 punts, entre els cinc millors dels que es desenvolupen en pista al territori espanyol durant els tres darrers anys. Enguany, de les 22 proves que es disputen a nivell nacional, només han aconseguit una puntuació més alta que la de Palafrugell les competicions disputades a Barcelona, Madrid, Bilbao i la reunió Internacional Iberoamericana de Huelva.

El Míting Internacional Ciutat de Barcelona es confirma com el millor dels que s’han celebrat a Espanya, segons la classificació de la mitjana de punts aconseguits en las tres darreres edicions. A més a més, la reunió que organitza la RFEA en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i amb la Federació Catalana d’Atletisme, ha estat la millor en les tres últimes edicions disputades. El Míting de Madrid és la segona reunió millor valorada i el Míting Iberoamericano, que té lloc a Huelva, ocupa el tercer lloc, sent juntament amb la reunió catalana i madrilenya, la única que supera els 80.000 punts.

Pel que fa referència la 19ena edició del Míting de Palafrugell, enguany es va comptar amb la participació d’importants atletes de gran relleu internacional. Hi destacava la presència de la sueca Susanna Kallur, campiona d’Europa, que va prendre part en la prova dels 100 metres tanques. També cal subratllar la participació del velocista del FC Barcelona Ángel David Rodríguez, campió i rècord d’Espanya dels 100 metres. L’atleta iniciava la seva preparació per als campionat d’Europa. Una novetat important d’aquest trobada atlètica era la incorporació d’unes semifinals obertes a la prova de 100m masculins (amb 61 inscrits) i femenins (amb 22). Als 1.500m s’hi van inscriure 43 corredors, que van competir repartits en dues sèries.