16 de desembre, 2010

Cap de setmana de Cros i Pista coberta!



El passat cap de setmana es va disputar a la població de Ventalló el VI Cros de Ventalló, dins el gran premi del consell comarcal de la Selva.

El Llac dels Gorgs de Ventalló va acollir ahir la tercera edició de la única cursa del Circuit Gironí de Cross en terres altempordaneses en una matinal de cross en la que hi van faltar els dos primers classificats del Circuit.
L'atleta gironí d'orígen marroquí Hamid Kabouri (Lloret-La Selva), sense Àngel Mullera ni Gil Pardo, va dominar còmodament la cursa, només el veterà Pere Arco que ahir competia com a sènior va ser capaç de seguir-lo durant les primeres voltes del circuit.

Un grup d'atletes del club hi han participat. Tots els resultats,
aqui.

Altres han decidit estrenar la gran pista coberta de Sabadell i ja han començat amb grans marques. Poden consultar tots els resultats de la jornada de dissabte de cadets. També els de diumenge amb atletes de categoria juvenil, junior i absoluts.

Resultats Cadets
Resultats Juvenil - Junior
Resultats Absoluts

També els companys del club atletisme figueres han penjat una serie de videos de la pista coberta molt bons, poden consultar el canal de Youtube, aqui.