31 de maig, 2010

VI Pujada al Far



Diumenge 6 de juny es disputara la VI Pujada al far, la sortida serà a Llafranc i arribada al Far. Gaudirem d'un traçat inicial seguint el camí de ronda on es pot gaudir de grans vistes seguirem per camins paral·lelament a l'autovia i direcció al Far de Sant Sebastià.

Les inscripcions es poden realitzar on-line a través de la web del club i també per transferència bancaria. Tota la informació d'inscripcions,
aqui.

Recorregut
Resultats 2009

Míting Internacional Palafrugell - Costa Brava



Aquest dissabte s'ha celebrat a l'estadi Josep Pla i Arbonès de Palafrugell el XIX Míting Internacional d'Atletisme Palafrugell - Costa Brava enguany també s'ha disputat conjuntament el Campionat de Catalunya de relleus.

Des de les 17:00 es va disfrutar d'una gran jornada d'atletisme. Cal destacar les grans actuacions com la de Susanna Kallur als 110 m tanques amb un temps de 13,14 ocupant la 1ª posició i també el record de l'estadi.

També Raymond Kipchumba (ken) als 1500 m amb un temps de 3'39"31 i record de l'estadi. Claire Bardy (Irl) als 100 m llisos amb 11''66 i record de l'estadi.

Els Campions Catalans de relleus van ser l'Agrupació Atlètica de Catalunya als 4X100 m femenins amb una marca de 49”68, i en la categoria masculina l'ISS-L’Hospitalet amb 43”20. El mateixos clubs es van imposar al relleu llarg, però intercanviant-se la categoria, així doncs, l’Agrupació Atlètica de Catalunya es va adjudicar el títol de 4X400 m masculins amb una marca de 3’22”11, i l’ISS-L’Hospitalet el femení amb 4’08”37.

Cal destacar també una gran participació d'atletes del club, i agraïments a tota la gent que hi va col·laborar.
Tots els resultats aqui.
Fotografies - Properament
Imatges - aqui. (UFEC.tv)

Nota: Si algú disposa de fotografies de qualsevol de les anteriors proves amb enllaç a Picassa o similar pot informar-ho als comentaris d'aquesta notícia.

25 de maig, 2010

1ª Festa una milla



Aquest diumenge 23 de maig amb motiu de les 48 Festes de Primavera de Palafrugell s'ha recuperat la milla urbana que des de fa uns anys s'havia perdut. Aquesta primera edició de la milla els guanyadors han estat Jamal Ourim amb un temps de 4,28 a la categoria masculina mentres que la primera dona ha estat Cristina Bosch amb un temps de 5,51.

Un dels punts mes divertits d'aquesta cursa pel caràcter festiu es sol·licita als participants que vulguin correr disfressats o amb algun element de disfressa i així optar al trofeu a millor disfressa. El guanyador d'aquest trofeu a estat Albert Casadevall.

Resultats:




Video:


Prèvia Aleví i Infantil - Calella



Aquest diumenge 23 de maig es va celebrar la jornada prèvia al Campionat de Catalunya en categories Aleví i Infantil. Tots els atletes que hi participen buscan una plaça per la final del proper dia 12 de juny a El Prat de Llobregat.

En aquesta jornada han participat els següents atletes i tots ells han assolit una plaça per el Campionat de Catalunya.

Aleví

Lluc Pages Perez - Perxa - 1.70
Georgina Ruiz Betlej - 2000 mm - 13.04,30
Hanae Khayat El Achalam - 2000 mm - 13.23,44
Carla Magri Avinyó - Perxa - 1.70


Infantil

Carles Alabert Aldana - Perxa - 2.30
Anna Massa Pires - 220mt - 36.80
Chaymae Daouiri - 220mt - 40,13
Anna Massa Pires - Perxa - 2.00
Chaymae Daouiri - Perxa - 2.00


*Resultats Aleví - Resultats Infantil*

Nota: Si algú disposa de fotografies de qualsevol de les anteriors proves amb enllaç a Picassa o similar pot informar-ho als comentaris d'aquesta notícia.


24 de maig, 2010

Jornada Prèvia Cadet - Terrassa



Aquest dissabte 22 de maig s'ha disputat a Terrassa la jornada prèvia al Campionat de Catalunya en categoria Cadet. En aquesta jornada prèvia participen tots aquells atletes que han assolit les mínimes per participar.

Han participat en aquesta jornada un total de 8 atletes cadets del club, tots ells han assolit una plaça per la final, alguns en dues proves.


Els atletes classificats al Campionat de Catalunya son:

Fatima Balde Mebengue - 300mt - 52,34
Sainza Varela Canevas - 30000 mm - 20,23,55
Mariona Moliner Fàbregas - Salt d'alçada - 1,42
Marina Ventresca Ramada - Pes - 9.25
Mariona Moliner Fàbregas - Pes - 7.55
Ignasi De Genover - 300 mt - 48.09
Narcis Massa Pires - Perxa - 2,80
Adria Fernandez Planas - Llargada - 4.86
Ignasi De Genover - Javelina - 33.83
Miguel Alberto Blanco - Martell - 28,29


Tots els resultats d'aquesta jornada prèvia aqui.
Fotografies -
aqui. (http://www.fotosjjvicoatletismo.com/)

17 de maig, 2010

Aquest cap de setmana...



Aquest diumenge 16 de maig, s'ha disputat a l'estadi d'atletisme de Valls la 4ª jornada de la lliga catalana de clubs de 3ª categoria masculina.



Com ja sabeu el club presenta en aquesta categoria un equip combinat amb atletes del Club Natació Banyoles, Club Natació Olot i Girona Costa Brava. En aquesta jornada han sumat un total de 91,5 punts, sumats als 93 de la 3ª jornada sumant un total de 184,5 punts. Es col·loquen en 1ª posició seguits del CA Canovelles amb 177 punts.




En algunes proves l'equip va sumar la màxima puntuació (8punts) com ara; Mohamed Belhadi als 800m amb una marca de 2'04"3, Abdessamad Essalmi als 5000m amb 16"08' Manel Rodriguez als 400-tanques amb 1'03"8, Robert Montero en salt d'alçada amb 1,50 i Miquel Jofra a javelina amb un llançament de 40,46.

Tots els resultats complets aqui.

- També diumenge 16 de maig es va disputar a Sabadell la 2ª jornada del Campionat d'Espanya de Clubs de primera divisió, 5 atletes del club, Adrià Duran, Dani Duran, Marcel Moliner, Mohamed Boussettaoui i Nil Garcia, van competir amb els nostres companys del JASabadell.

Tots els resultats, aqui.

- El passat dissabte es va disputar una nova jornada del Campionat Territorial aquesta jornada fou a Olot, hi van participar alguns atletes del club entre les categories Aleví i Juvenil.

Tots els resultats, aqui.


Nota: Si algú disposa de fotografies de qualsevol de les anteriors proves amb enllaç a Picassa o similar pot informar-ho als comentaris d'aquesta notícia.

10 de maig, 2010

Mitja marató de Girona - Cursa popular



Aquest diumenge 9 de maig s'ha celebrat a la ciutat de Girona la 16ª Mitja marató i la 14ª cursa popular.

Mohamed Benhmbarka del CA Blanc i Blau s'ha imposat a la mitja marató amb un temps de 1:04:34, Mohammed Benhmbarka no ha pogut establir un nou record de la mitja marató que des de la 7ª edició es de Pere Arco.

La cursa popular, el triomf ha estat per Omar Ougffi amb un temps de 27:41, poc després a la 5ª posició l'atleta del club Abdessamad Essalmi amb un temps de 31:54. Cristina Bosch ha estat la guanyadora absoluta en categoria femenina amb un temps de 39:13. En aquesta cursa ha participat un bon grup d'atletes del club.

Resultats Mitja marató - aqui. (resultats provisionals)
Resultats Cursa popular - aqui. (resultats provisionals)
Fotografies - (properament)

Aquest dissabte 8 de maig s'ha disputat a Figueres la segona jornada del Campionat Territorial. Han participat una vintena d'atletes del club entre les categories Aleví i Juvenil. Tots els resultats, aqui.


09 de maig, 2010

Festa una milla



El Club Atlètic Palafrugell i l’Agrupació de Festes de Primavera organitzen el 23 de maig la 1ª Festa una Milla!

La cursa es realitzarà el dia del Carrossel i recorrerà la distància d’una milla per part del circuit tancat per on transcorrerà la rúa del Carrossel.
Pel caràcter festiu de la prova es sol·licita als participans que vulguin que vinguin disfressats o amb algun element de disfressa, per donar un toc divertit a la cursa i poder optar al trofeu a millor disfressa. Si es representa a una entitat també es convida a portar alguna referència a la mateixa, de l’estil de samarreta, per exemple.

La sortida es realitzarà mitja hora abans del començament de Carrossel i es farà des de la Plaça del Pou d’en Bonet en sentit cap a la benzinera, a on hi haurà un canvi de sentit per dirigir-se de nou cap a la sortida per tal de finalitzar al Camp d’en Prats davant de tribuna. Es demana als participans que siguin a la Plaça del Camp d’en Prats un quart d’hora abans de la sortida per tal deixar-hi la roba per canviar-se al finalitzar i ser acompanyats per l’organització fins a la sortida. La sortida serà única per tots els participans a les 16:30 del 23 de maig.

Hi haurà trofeus per la primera dona, el primer home i per la millor disfressa, sempre i quan s’hagi completat la cursa. La participació és gratuïta i oberta a totes aquelles persones d’edats compreses entre 14 i 105 anys.

Per tal de formalitzar-se caldrà emplenar la inscripció on-line o enviar un correu electrònica a l’adreça capalafrugell@gmail.com amb l’assumpte “1ª Festa una Milla!” i en el cos del missatge s’indicaran les següents dades del corredor/a:

Nom i Cognoms
Sexe
Data de Naixement
DNI
Entitat a la que representa

Les inscripcions es tancaran el divendres previ al Carrossel o quan s’arribi a la quantitat de 200 participans.
Els dorsals es poden recollir de dilluns a divendres de 15 a 18 hores al despatx del club atlètic a l'estadi municipal un cop formalitzada la inscripció.

Per qualsevol altra informació es pot adreçar a la web del Club Atlètic Palafrugell (http://www.capalafrugell.cat/ ) o de l’Agrupació de Festes de Primavera.
L’organització es reserva el dret de realitzar canvis en aquest reglament.

Circuit - fes clic

04 de maig, 2010

Resultats de la Lliga Catalana



El passat diumenge 2 de maig s'han celebrat les jornades finals de la lliga, categoria masculina (grup A) s'ha disputat a El Prat de Llobregat, categoria femenina (grup B) Terrassa. També els atletes de categoria masculina de l'equip combinat del grup B de 3ª Catalana, amb atletes del Club Natació Banyoles, Club Natació Olot i Girona Costa brava. Han disputat una nova jornada a Sant Celoni.

L'equip masculí del Girona Costa Brava va ocupar la 7ª posició amb un total de 217 punts.
Tots els resultats - aqui.

L'equip femení participant en el grup B de 1ª catalana a Terrassa va ocupar la segona posició amb 338 punts.Tots els resultats - aqui.

També a Sant Celoni, es va realitzar una nova jornada de la lliga de 3ª catalana, en aquest grup tenim l'equip format amb atletes del CN Banyoles, CN Olot i Girona Costa Brava. L'equip va ocupar la 3ª posició amb 93 punts a 6 punts del segon. Tots els resultats, aqui.