01 de febrer, 2011

Resum Cap de Setmana!!

El passat cap de setmana fou molt intens amb participació dels nostres atletes a diferents competicions, Cros Platja d'Aro, Control Absolut en Pista Coberta, Combinades infantil a Cambrils, Campionat de Catalunya Promesa a Sabadell, Campionat de Catalunya de Cros a Granollers, Criterium de Llançaments a Serrahima, Mitja marató de Barcelona.

Cros Platja d'Aro:
Durant el matí de dissabte es va celebrar l'ultima jornada del Cros Escolar a Platja d'aro, una vintena d'atletes del club hi han participat amb bons resultats i alguns podis.
Encara no disposem de resultats, properament publicarem l'enllaç.

El mateix dissabte a Sabadell es va disputar un nou control absolut de pista coberta, on van participar Maria Garcia (8.38) i Jordi Blanch(8.44) als 60 m.

Per altra banda Anna Massa fou segona a unes combinades a Cambrils, les proves i les marques van ser les següents:
60MT - 11.41
Alçada - 1,33
Pes - 7,72
Llargada - 4,33

Com a resultats destacats tenim el Campionat de Catalunya Promesa de Pista Coberta on Christian Montero Hernandez fou primer amb un magnífic temps de 8.49 als 60 mt a nomes 9 centèsimes de la minima espanyola.

Per altra banda Miguel Alberto Blanco Rodriguez fou primer en categoria cadet amb un brillant llançament de 62,53 en el Criterium de Llançaments disputat el passat dissabte a Serrahima (Barcelona).

També diumenge 30 de gener es va disputar a la ciutat de Granollers el Campionat de Catalunya de Cros per clubs, pas previ al Campionat d'Espanya de Cros que es disputarà a Punta Umbria (Huelva). En aquesta competició, Marc Planagumà va obtenir el 36è lloc en la cursa junior masculí amb un temps de 24.41 a 4.28 minuts del primer. En la categoria promesa, Abdessamad Essalmi va quedar 10è a 4.22 minuts del primer classificat i Donaciano Olivas va quedar en el lloc 99. En categoria cadet femení, l'atleta de Ventalló Paula Mariscot va quedar 48ena.