07 de març, 2011

Cap de setmana!

Aquest cap de setmana també hem tingut molta participació dels nostres atletes competint a diferents llocs, relleus a Palafrugell, Mitja marató de Banyoles, Marató de Barcelona, Campionat d'Espanya Junior PC a Sabadell, Cnat d'Espanya de Veterans Antequera...

El passat dissabte 5 de març es va disputar a l'Estadi de Palafrugell el Campionat Gironí de Relleus el club va presentar més de 10 equips en gairebé totes les curses. Els clubs participants en aquest campionat van ser, CNB, CA Ventalló, AAC, GEIEG, GCB-CAP.

Podeu consultar tots els resultats del campionat,
aqui.

La mitja marató de Banyoles ha deixat una gran matinal i tot i cooincidir amb la gran Marató de Barcelona va tenir molt bona participació. Uns 10 atletes del club hi van participar però cal destacar la tercera posició de Enric Roure Sues que fou 3r. amb un crono de 1:14.13 a 4 minuts del guanyador absolut de la mitja marató Sergio Enriquez Castells.