04 d’abril, 2011

Festa de l'esport Palafrugellenc


El passat dissabte es va celebrar la tradicional festa de l'esport de Palafrugell amb moltes novetats. En primer lloc i el canvi mes destacat no s'ha fet el tradicional sopar a Llofriu, enguany s'ha apostat mes per un format mes obert al public. El teatre municipal de Palafrugell fou escenari d'aquesta festa on més de 200 persones han presenciat l'acte. Entre els nominats a millor esportista masculí, femení i millor entitat teníem c0jm a representants a Miquel Jofra, Maria Garcia i el Club Atlètic Palafrugell.


Finalment el Club Hoquei Palafrugell va rebre la distinció a la millor entitat esportiva, en reconeixement a la seva tasca de promoció d’aquest esport.

El premi al millor esportista masculí va ser per a Màrius Bonilla Gou (Club Handbol Garbí).

En categoria femenina, la guanyadora va ser Laura López Romero (Club Ciclista Palafrugell). Fou proclamat millor entrenador local Xavier Garcia Balda, del Club Hoquei Palafrugell.


La Medalla de l’Esport de Palafrugell es va entregar a Martí Company Sabater, que fou jugador de futbol i directiu.

En el decurs de la Festa es va lliurar una placa al Club Hoquei Palafrugell per l’ascens a la categoria Nacional Catalana de sèniors. També va ser reconeguda la tasca realitzada per Manuel Pérez Díaz, treballador de l’Institut d’Esports, en ocasió de la seva jubilació.


Enguany, la convidada d’honor va ser Fina Román, guanyadora del Dakar 2011 en la categoria de camions 6x6.


Een el marc de la gala van actuar la jove pianista Emma Stratton i la gimnasta Idolina Massa.

Ajuntament de Palafrugell