18 d’abril, 2011

Trail Serra de Tramuntana!

El passat dissabte 16 d'abril dos socis del club, en David Jofra i en Xevi Garcia, varen participar al Trail Serra de Tramuntana a Mallorca, una prova de 62 km que travessa una bona part de la Serra.

La sorti
da fou a les 7 del matí de Valldemossa i tot seguit, després d'una forta pujada i pronunciada baixada, varen arribar a Deià, un primer avituallament i sortida cap a Sóller, el segon avituallament. Carregar piles, ja que aquí començava un dels trams més durs, la pujada del Torrent de Biniaraix, uns 850 m de desnivell i unes 1000 escales. I després d'aquí varen arribar a l'avituallament de Cúber.

Tot seguit s'aconseguia el punt més alt del recorregut, els 1200 m al coll de Mass
anella.
Ara els
hi tocava una forta baixada fins al Monestir de Lluc, on hi havia l'últim avituallament. Les cames, sobretot el quadriceps, estaven molt tocades. Surten de Lluc amb una lleugera pujada, per tot seguit trobar-se amb una forta baixada, moment en que els dos companys varen decidir separar-se i fer els últims km cadascú al seu ritme. En David anava més sencer i tira tot davant. Fan aquesta forta baixada i després els esperaven uns 10 km de tram planer en lleugera baixada fins arribar a Pollença.

Molt bon Trail d
els nostres companys. En David va entrar el 21è amb 8h54' i en Xevi el 26è amb 9h10'. Dir que varen sortir 205 corredors, però només varen poder arribar 166. Això demostra la duresa de la prova.
GCB-CAP