17 d’octubre, 2011

Cursa del Carrer Nou de Girona!

El passat cap de setmana, alguns atletes del club van disputar la cursa del Carrer nou de Girona. Enguany dues curses populars una de 5 i un altre de 10 quilòmetres, uns 2.500 atletes van prendre els carrers de Girona. La prova va estar marcada pel bon temps.

Jaume Quintana, amb un temps de 32:57, va endur-se ahir una nova edició de la tradicional cursa del Carrer Nou, en la categoria de dones la primera va estar Elisabeth Martí, que va omplir els carrers del centre de Girona amb més de 2.200 atletes. D'aquesta cursa, cal destacar la participació d'un gran nombre d'atletes del club, els mes destacats Enric Roure (Lloc: 4 Temps: 33:09) Dani Martí Vergé (Lloc: 17 temps: 34:39) (
RESULTATS)

En la prova de 5 quilòmetres, que va reunir uns 200 atletes, el vencedor va ser Mohamed Belhadi amb un temps de 17:33 i Joana Deulofeu amb dones. Pere Espigul va acabar segon, per davant de l'atleta del club Donaciano Olivas. (RESULTATS)

Tenim constancia que molts altres ateltes del club van correr la tradicional Marxa de l'Arboç de La Bisbal d'Empordà i també la Cursa de Sant Lluc d'Olot.