24 de març, 2011

Cnat. Europa de Veterans Pista Coberta

Des del passat dimecres 16 al diumenge 20 de març es va disputar el Campionat d'Europa de Veterans en pista Coberta que s'han celebrat a Gante, Bèlgica.

Una gran participació d'atletes catalans amb una extraordinària actuació. Del nostre club ha participat en aquest campionat Jordi Blanch als 60 m tanques (M55) amb un temps de 9.84 suficient per adjudicar-se una medalla de plata.

Dos Rècords d’Espanya i 7 medalles, 1 d’or, 2 de plata i 4 de bronze, són els mèrits més destacats aconseguits pels atletes catalans.

RESULTATS

Marc Planagumà

15 de març, 2011

I Rogaining La Selva

El passat diumenge 6 de març va tenir lloc a Sant Feliu de Buixalleu la I Rogaining La Selva, on hi va participar el nostre club, l'equip dels dijous. Les Rogainings són curses d'orientació formades per equips d'un mínim de dues persones on l'equip participant rep un mapa de l'organització i ha de completar tantes fites com els hi sigui possible amb un temps determinat.

L'equip dels dijous integrat per Xevi Garcia, Xevi Carreras, Jordi Plaja, Joel Cama i Lluís Dispès va finalitzar la prova amb un temps de 5:52:39, recordem que el temps màxim per aquesta rogaining era de 6 hores, marcant 25 fites i assolint 132 punts. Van finalitzar a la 15ª posició.

14 de març, 2011

Campionat d'Espanya Juvenil i Catalunya Absolut!

Aquest cap de setmana es va celebrar el Campionat d'espanya Juvenil en pista coberta a Sargossa, del nostre club la única participació ha estat la de Nil Garcia en Salt amb perxa on s'ha adjudicat una medalla.

Nil Garcia va ocupar la tercera posició del podi. amb una nova marca personal saltant el llistó a una alçada de 4,61 metres, a 10 centímetres del segon classificat el català Marc Vela (FCB).

RESULTATS

També aquest cap de setmana s'ha disputat el Campionat de Catalunya en pista coberta Absolut la participació del club ha estat En Jon Iker Aizpun (60m - 200m) , Christian Montero (60mt) i Mohamed Boussettaoui (60mt).

Jon Iker s'ha quedat a les portes de disputar la final tant el 60mll com en 200mll, amb un temps de 7.60 en 60mll i 24.92 en 200mll.
Christian Montero ha assolit superar les semifinals amb un temps de 8,64, temps suficient per participar a la final dels 60mt on ha ocupat la 5a. posició amb un temps de 8.69.
Mohamed Boussettaoui per altra banda s'ha quedat a semifinals a les portes de la final amb un temps de 9.09.

RESULTATS

Campionat Catalunya Infantil!

El passat dissabte 12 de març es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya infantil de pista coberta, recordem que el passat 26 de febrer a Sabadell fou la prèvia del campionat infantil per assolir la classificació per la final.

En la semifinal dels 60 m. tanques, Anna Massa (10.62) i Chaimae Daouiri (10.98) han assolit classificar-se per disputar la final amb on Anna Massa ha ocupat la 6a posició amb un temps de 10.75 i Chaimae Daouiri la 8a. posició amb 10.99.

En salt amb Perxa han participat 4 atletes infantils del club:

Anna Massa, Campiona de Catalunya amb 2,80 metres, tot i quedar a 20 cm de la seva marca personal assolida aquesta temporada en pista coberta.
Chaima Daouiri, Sub campiona de Catalunya amb 2,45 metres.
Carla Magri, 8a. posició amb una alçada de 2,05 metres.
Sokayna Talhi, 13a. posició amb una alçada de 1,90.

RESULTATS

Per si aixo fos poc Anna Massa ha participat la mateixa tarda del campionat al Trofeu Sabadell de promoció on en salt de perxa ha saltat el llistó a una alçada de 2,90.

13 de març, 2011

XIV Ekiden - VII Relleus Populars

Aquest diumenge 13 de març s'ha celebrat la XIV eidicó del Ekiden Vila de Palafrugell i VII Relleus populars 4x5, després dels problemes meteorològics de la passada edició amb la gran nevada del 8 de març va fer modificar la data d'aquesta festa de l'atletisme al 3 d'octubre de 2010 però enguany la prova ha tornat a la seva data habitual i uns 300 atletes han disfrutat d'una gran matinal esplèndida amb una temperatura magnífica que ha fet possible que aquesta edició fos un gran èxit.

Tot i la pluja que va caure durant tot el dissabte i que va fer impossible preparar el circuit amb condicions, l'organització ha fet un paper molt important aquest matí amb menys de dues hores han tingut l'Estadi en les condicions optimes per donar el tret de sortida puntualment a les 10h.

Enguany han participat 21 equips d'Ekiden 18 en categoria OPEN, 2 en ABSOLUT i 1 en VETERÀ, amb la modalitat ekiden per optar al Campionat de Catalunya els equips havien d'estar formats obligatòriament per 3 homes i 3 dones en el següent ordre: 5km H - 5km D - 10km H - 5km D - 10km H - 7,195 D. Tots els equips que no assolien aquest requisit entraven en categoria OPEN.

CA Canovelles (Carlos Diaz, Marta Mora, Abdeslam El Ouahabi, Mari Martinez, Jordi Martos, Loida Reyes) han estat Campions de Catalunya en Ekiden, el Girona Costa Brava - CAP (Donaciano Olivas, Patricia Ayuste, Enric Roura, Paula Mariscot, Diego Ribao, Dolors Ramirez) han ocupat la segona posició del podi.

1r. Absolut - CA Canovelles ( 2:43.12 )
2n. Absolut - Girona Costa Brava ( 2:51.51)
1r. Veterà - JASabadell ( 3:07.14 )
1r. Open - C.A Laietania ( 2:30.07 )
2n. Open - SMAC NAMUR Homes ( 2:31.35 )
3r. Open - UCA B ( 2 :40.16 )

RESULTATS EKIDEN

En els relleus populars 4x5 enguany han participat 41 equips en les diferents categories; Masculí, Femení, Mixtos, Empresa.

1r. CE Penedes mixt ( 1:19.42 )
2n. Tropaeum Parere Restitit est ( 1:23.01 )
3r. CN Caldes-torre marimon ( 1:27.32)

En categoria empresa:
1r. ACCURA 4 ( 1:16.04)
2. IMM ( 1:24.13 )
3. Tecnecio Runers ( 1:39.57 )

Com a resultat destacat en els relleus 4x5 cal destacar el temps individualment 15.53 de Pedro Rondon (CN Caldes-Pont del lleó)

RESULTATS RELLEUS 4X5

Els equips del club han ocupat les següents posicions en la general dels relleus 4x5:
3 ELS CRACKS 1:14:43 - 7 ELS ALTRES 1:16:31 - 9 D.O.EMPORDA 1:17:42 - 11 ELS AUGUSTUS 1:21:01 - 14 ELS CADETS 1:24:29 - 16 TUTTI FRUTTI 1:28:08 - 17 ELS MARXOSOS 1:29:16 - 23 A VEURE SI HO FEM! 1:35:26 - 26 JA HO TINDRIEM 1:40:02 - 29 SINSALUD 1:41:25 - 34 EQUIP D'EN NINO 1:46:23 - 38 DEIXA'M! 1:48:51

Tornem a donar les gracies a tots els equips participants i especialment a tots els voluntaris i organització que han fet possible aquest èxit!

F O T O S 2011 (Informatica Palafrugell)

07 de març, 2011

Cap de setmana!

Aquest cap de setmana també hem tingut molta participació dels nostres atletes competint a diferents llocs, relleus a Palafrugell, Mitja marató de Banyoles, Marató de Barcelona, Campionat d'Espanya Junior PC a Sabadell, Cnat d'Espanya de Veterans Antequera...

El passat dissabte 5 de març es va disputar a l'Estadi de Palafrugell el Campionat Gironí de Relleus el club va presentar més de 10 equips en gairebé totes les curses. Els clubs participants en aquest campionat van ser, CNB, CA Ventalló, AAC, GEIEG, GCB-CAP.

Podeu consultar tots els resultats del campionat,
aqui.

La mitja marató de Banyoles ha deixat una gran matinal i tot i cooincidir amb la gran Marató de Barcelona va tenir molt bona participació. Uns 10 atletes del club hi van participar però cal destacar la tercera posició de Enric Roure Sues que fou 3r. amb un crono de 1:14.13 a 4 minuts del guanyador absolut de la mitja marató Sergio Enriquez Castells.

Tots els resultats,
aqui.

La Marató de Barcelona ha seguit superant records i fent historia, l'atleta del club Gerard Garrote Sayo fou 66é amb un temps de 2:40.58!

Resultats de la marató

Estem a la espera d'altres resultats, els publicarem en aquest mateix missatge.

01 de març, 2011

Campionats de Catalunya de pista coberta!

Aquest cap de setmana s'han disputat a la pista coberta de Sabadell els Campionats de Catalunya Juvenil, Junior i la previa del Campionat de Catalunya Infantil. També Miquel Alberto Blanco ha participat al Campionat d'Espanya Cadet de Oviedo a la prova de pes, on ha ocupat la quarta posició amb un llançament de 14.44.

Cnat. Catalunya JUNIORS:

200M - Jon Iker Aizpun - 24.93
60MT - Mohamed Boussetaoui - 8.70 / 8.79 (f)
60MT - Robert Montero - 9.18
800M - Pau Prada - 2:01.90 (3er Catalunya)