28 de febrer, 2010

Campionat de Catalunya Infantil i Juvenil

El passat dissabte 27 de febrer es va celebrar a Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya de Pista Coberta Infantil i Juvenil. Molts han sigut els atletes que hi han participat i amb bons resultats en les 2 categories.

El campionat infantil hi han participat 3 atletes a la prova de salt amb perxa: Anna Massa Pires va ocupar la 3ª posició amb 2,30 mts, seguida per Chaymae Daouiri a la 6ª posició amb 2,00 mts. i marca personal. En categoria masculina Carles Alabert Aldana amb 2,35 va ocupar la 2ª posició.

Així com el campionat juvenil que tot i molt bones posicions i marques, algun atleta s'ha quedat a les portes de las finals.

En categoria femenina:

Als 60 m. tanques, la victòria fou per Anna Puigbert Ayma amb un temps de 8,89, seguida per Ariadna Montero Blesa a la 4ª posició amb un temps de 9,48.
Al salt amb perxa, Mar Huercio Puentes va obtenir la 9ª posició amb 2,45 mts.
Al salt d'alçada Ariadna Montero Blesa va ocupar el tercer lloc del podí amb 1,51 mts.
En llançament de pes, la campiona ha estat l'atleta del club Elia De Genover millorant la millor marca de la temporada amb 11,80.

En categoria masculina:

Als 60 m. tanques, la segona posició va ser per Marcel Moliner Fabregas amb un temps de 8,41, la 4ª posició fou per Adrià Duran amb un temps de 8,75.
Marcel Moliner Fabregas es va imposar al salt d'alçada ocupant la primera posició amb 1.83 metres.
Al salt amb perxa, Nil Garcia Sala, va ocupar la 3ª posició amb 2.10 metres.
Al triple salt, Robert Montero fou 8é amb 11,88 metres.
En llançament de pes, Robert Montero fou 5é amb 12,59 metres.

Jon Iker Aizpun (60 mt), Alex Mielgo (200m.), Adria Duran (200m.), Hamza Khayat (400m.) es van quedar a semifinals a les portes de la final.

*Resultats Infantil - Resultats Juvenil*

GCB CAP - Bloc oficial

23 de febrer, 2010

Resum Campionats

El passat cap de setmana es van disputar els campionats de Pista coberta de Catalunya i d'Espanya, també es va disputar el campionat d'Espanya de cross per clubs, Campionat de Catalunya de llançaments d'Hivern i Campionat de Catalunya de Marxa atlètica.

En gairebé tots els campionats disputats aquest passat cap de setmana van participar atletes del club, cal destacar la 1ªPosició de Manel Rodriguez Burch als 200 metres, aixì com la 3ª posició de Cristina Bosch en 1500 al campionat d'Espanya de Veterans. També la 2ª posició de Christian Montero als 60 mt amb un temps de 8,39 al Campionat de Catalunya.

Els dies 20 i 21 de febrer es va disputar a Saragossa el Campionat d'Espanya de Veterans. El club va presentar un total de 6 atletes en aquest campionat.

Resultats - Imatges (NET-SPORT.TV)

El passat 20 i 21 de febrer a Vilafranca del Penedès es va disputar el Campionat de Catalunya de Pista Coberta Junior i Absolut.

Altres campionats s'han disputat aquest cap de setmana:

El Campionat d'Espanya de cros per clubs celebrat a Haro (La Rioja) El Girona Costa Brava va presentar un únic equip format per Rafik Toulliss, Miquel Jofra, Marc Planagumà, Pau Congost i Aniol Alabert. Finalment no van entrar en la classificació per equips peró podeu consultar la classificació individual, aqui.

Paula Alejo fou 8ª al Campionat de llançaments d'Hivern en llançament de martell - Resultats.

Pista Coberta
(Junior i Absolut), Campionat de Catalunya de Proves combinades Juvenil, Campionat d'Espanya de veterans en Pista Coberta i també Campionat d'Espanya de Cros llarg i curt per clubs. En tots els campionats participaran els següents atletes del club:

Dissabte 20 de febrer:
Campionat de Catalunya Junior en Pista Coberta - Vilafranca del Penedès.

Diumenge 21 de febrer:

Campionat d'Espanya de Cros llarg i curt per clubs - Haro (La Rioja)

XXI Cros de Vidreres

El passat diumenge 14 de febrer es va disputar a Vidreres el XXI Cros de Vidreres, la darrera prova del circuit Gironí de cros amb una gran participació. També van entregar el premi al primer classificat de cada categoria que viatjaran a Andorra el proper 21 de març a disputar el Cros Internacional Valls d'Andorra.

Una quinzena d'atletes del club han participat aquest cros de Vidreres amb bons resultats, cal destacar les dues 2ª posicions de Rafik Toulliss i Abdessamad Essalmi, aixi com la 3ª posició de Cristina Bosch.

Els resultats d'atletes del club son els següents:

Els resultats generals, aqui.
La classificació del Gran Premi de Cros 2009/10 aqui.

Resultats cap de setmana!

- El passat dissabte 15 de febrer els atletes mes veterans del club varen participar al campionat de Catalunya de Pista Coberta celebrat a Vilafranca del Penedès...

Els resultats son els següents:

Els resultats generals, aqui. Fotografies, aqui. (Francesc Macias)

- Diumenge 14 de febrer es va celebrar a Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya de Proves combinades, En categoria Júnior, Christian Montero Hernandez es va adjudicar la 2ª posició amb 118 punts respecte al primer. Els resultats, aqui.

- Diumenge també es va disputar la eliminatoria del Campionat de Catalunya de Relleus 4x200, els atletes del club Adria Duran, Hamza Khayat, Alex Mielgo i Robert Montero varen ocupar la 7ª posició quedant-se aixi a les portes de la final amb un temps de 1,39,77.

Els resultats, aqui.

- També a Barcelona es va disputar la Mitja Marató de Barcelona, alguns atletes del club hi van participar, Oscar Górriz Bonhora - 1:18:14 / Joan Batlle Romero - 1:18:37 / Gerard Soler Carrió - 1:22:29

Tots els resultats aqui.

- També es va disputar la 8ª Jornada del Control Absolut de Pista Coberta, els resultats generals d'aquest control els pots consultar, aqui.

09 de febrer, 2010

Resum Cap de setmana

Aquest cap de setmana s'han celebrat 2 jornades de controls absoluts de pista coberta a Vilafranca del Penedès, alguns atletes del club hi han participat tot buscant mínimes i fent marques per als campionats de Catalunya de pista coberta.

Els resultats: (Jornada 6) - (Jornada 7)

- El passat Diumege va tenir lloc a Canovelles el
Campionat de Catalunya de Cros curt per clubs on també han participat alguns atletes del club.

Tots els resultats, aqui. Fotografies, aqui. (FACVAC)

- També s'ha disputat la 24ª edició de la
Mitja Marató de Granollers amb una gran participació amb gairebé 7000 corredors, entre ells també atletes del club han participat en aquesta gran cursa.

Els resultats d'aquesta cursa, aquí.
Imatges de la cursa, aqui
(Televisió de Catalunya)

- A Palafrugell durant tot el matí de diumenge, s'ha disputat també un control de llançaments per categoria veterans.

- A Oviedo es va celebrar el Campionat d'Espanya cadet de pista coberta, i en Miquel Alberto Blanco dissabte feu 11è amb 12,46, marca personal.

NOTA*
Informació sobre la nova actualització del bloc, clic aqui.
--

02 de febrer, 2010

49è Cros Sant Sebastià

Aquest diumenge 31 de gener, s'ha celebrat el Campionat de Catalunya Individual i de Clubs de Cros Veterà 2010, organitzat pel club Joventut Atlètica de Sabadell en el marc del 49è Cros Sant Sebastià.

El club va presentar una quinzena d'atletes a les diferents categories del campionat, cal recordar que el campionat de Catalunya d'altres categories inferiors es va disputar el passat 24 de gener a Mataró.