10 de juny, 2011

II Festa una milla!!



El Club Atlètic Palafrugell i l’Agrupació de Festes de Primavera organitzen la II Festa una Milla!

La cursa es realitzarà el dia del Carrossel i recorrerà la distància d’una milla per part del circuit tancat per on transcorrerà la rúa del Carrossel. Pel caràcter festiu de la prova es sol·licita als participans que vulguin que vinguin disfressats o amb algun element de disfressa, per donar un toc divertit a la cursa i poder optar al trofeu a millor disfressa. Si es representa a una entitat també es convida a portar alguna referència a la mateixa, de l’estil de samarreta, per exemple.

La sortida es realitzarà mitja hora abans del començament de Carrossel i es farà des de la Plaça del Pou d’en Bonet en sentit cap a la benzinera, a on hi haurà un canvi de sentit per dirigir-se de nou cap a la sortida per tal de finalitzar al Camp d’en Prats davant de tribuna. Es demana als participans que siguin a la Plaça del Camp d’en Prats un quart d’hora abans de la sortida per tal deixar-hi la roba per canviar-se al finalitzar i ser acompanyats per l’organització fins a la sortida. La sortida serà única per tots els participans a les 16:30 del 12 de juny.

Hi haurà trofeus per la primera dona, el primer home i per la millor disfressa, sempre i quan s’hagi completat la cursa. També hi haurà un obsequi de record per tots els participants. La participació és gratuïta i oberta a totes aquelles persones d’edats compreses entre 14 i 105 anys.

________________________________________________________________________________
INSCRIPCIÓ


INSCRIPCIONS TANCADES
Per més informació "capalafrugell@gmail.com"

El punt de trobada i recollida de dorsals serà a la plaça de Camp d'en Prats a partir de les 16:00

Molta Sort i sorpreneu-nos amb les disfresses!!