29 de juny, 2011

Pujada al far 2011

Un any més el passat cap de setmana va tenir lloc a Llafranc la ja tradicional Pujada al Far que organitza el nostre club. Aquest any el temps ens ha respectat i la prova s'ha desenvolupat amb un bon sol i una temperatura força càlida tal hi com correspon a l'època de l'any on estem. Cal destacar la nodrida participació d'atletes del club que l'han convertit en un test d'avaluació de la seva temporda d'entrenaments. El recorregut ha estat el mateix de cada edició, cosa que permet que els atletes puguin competir entre ells i contra el seu jo de l'any anterior. Des de l'inici l'atleta pot comprovar el caràcter ascendent de la prova quan es troba amb el prop del centenar d'esgraons que enfilen cap el camí de ronda; a partir d'aqui el recorregut va alternant pujades i baixades de duresa variable, només alterat per un tram força llarg de pla en el camí dels Plans just al mig de recorregut.


Aquest any hem pogut gaudir, ja a dalt del Far de Sant Sebastià, de l'acondicionament per les visites del conjunt monumental del poblat ibèric, fent compatible així esport, cultura i història.
Un cop acabada la prova es torna al punt de sortida on té lloc l'entrega de premis i el tant esperat sorteig d'obsequis gentilesa dels establiments de Llafranc on hi destaquen caps de setmana en apartaments, sopars per a dues persones i obsequis de lots de productes del comenciants locals. A ells els agraïm la seva col·laboració i a tots els voluntaris que l'han fet possible. I finalment, felicitar a tots els atletes participants i convidar-los a venir de nou l'any vinent!..