18 d’abril, 2011

Trail Serra de Tramuntana!

El passat dissabte 16 d'abril dos socis del club, en David Jofra i en Xevi Garcia, varen participar al Trail Serra de Tramuntana a Mallorca, una prova de 62 km que travessa una bona part de la Serra.

La sorti
da fou a les 7 del matí de Valldemossa i tot seguit, després d'una forta pujada i pronunciada baixada, varen arribar a Deià, un primer avituallament i sortida cap a Sóller, el segon avituallament. Carregar piles, ja que aquí començava un dels trams més durs, la pujada del Torrent de Biniaraix, uns 850 m de desnivell i unes 1000 escales. I després d'aquí varen arribar a l'avituallament de Cúber.

Tot seguit s'aconseguia el punt més alt del recorregut, els 1200 m al coll de Mass
anella.
Ara els
hi tocava una forta baixada fins al Monestir de Lluc, on hi havia l'últim avituallament. Les cames, sobretot el quadriceps, estaven molt tocades. Surten de Lluc amb una lleugera pujada, per tot seguit trobar-se amb una forta baixada, moment en que els dos companys varen decidir separar-se i fer els últims km cadascú al seu ritme. En David anava més sencer i tira tot davant. Fan aquesta forta baixada i després els esperaven uns 10 km de tram planer en lleugera baixada fins arribar a Pollença.

Molt bon Trail d
els nostres companys. En David va entrar el 21è amb 8h54' i en Xevi el 26è amb 9h10'. Dir que varen sortir 205 corredors, però només varen poder arribar 166. Això demostra la duresa de la prova.
GCB-CAP

Tocarà Patir!

Aquest diumenge 17 d'abril s'ha disputat la segona jornada de la Lliga Catalana de clubs a Granollers. El club va presentar atletes a gairebé totes les proves però no ha estat suficient per salvar-nos i no entrar en grup de descens.


En homes els clubs participants i el resultat amb punts son els següents:

C.A. LAIETÀNIA - 422p.
AVINENT MANRESA - 416p.
PRATENC AA - 358,5p.
CA MOLLET - 346p.
CA GRANOLERRS - 296p.
CORNELLÀ AT. - 275,5p.
GIRONA COSTA BRAVA - 273,5p.
CA CANALETES - 167p.

En dones els club participants i el resultat amb punts son els següents:

JA SABADELL - 466p.
PRATENC AA - 366,5p.
GE BADALONA - 315p.
CA GRANOLLERS - 302,5p.
GIRONA COSTA BRAVA - 273p.
CA CANALETES - 231p.
CA CORNELLA - 226p.
CEU UNIVERSITARI - 178p.

A banda dels resultats per equip, hem tingut grans actuacions dels nostres atletes i alguna nova marca personal.


CAP-GCB

Segona Jornada a Figueres!

Aquest dissabte una expedició del club s'han desplaçat fins a l'estadi de Figueres on s'ha disputat la segona jornada del Campionat Territorial Gironí per atletes de categoria Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.



Aquesta segona jornada com l'anterior jornada d'Olot ha deixat molts bons resultats i noves marques personals per atletes del club.


Cal destacar la marca de Santi Besa, 1,40 m. al salt d'alçada. Així com la nova marca personal de Chaymae Daouiri (2,60) i Sokayna Talhi (2,20) en salt amb perxa. També en categoria Aleví, Gemma Pallisera marca personal i guanyadora de la prova al salt de llargada amb una marca de 3,19 metres. Anna Massa guanyadora de llançament de pes amb 8,41 metres.


Podeu consultar tots els resultats de la jornada, aqui.

Fotos (Manel Rodriguez)

Marc Planagumà

13 d’abril, 2011

Previa Relleus i Cursa Bombers!

Aquest dissabte 9 d’abril, s’ha celebrat a l'Estadi Municipal de Castellar del Vallès la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí amb una matinal atlètica que s’ha caracteritzat per una molt bona participació i molta calor.

Els clubs classificats disputaran la Jornada Final el proper dissabte 30 d’abril a Mataró.

El club va aconseguir classificar 3 equip;
3x600 Aleví Masculí
- Alan Gomez Gamez
- Adrià Arasil Garcia
- Abdellah Salhi

4x100 Cadet Femení
- Claudia Martinez
- Paula Mariscot
- Fatima Balde
- Patricia Ayuste

4x300 Cadet Femení
- Claudia Martinez
- Laura Prada
- Patricia Ayuste
- Fatima Balde

RESULTATS RELLEUS




Diumenge un grup del club atlètic Palafrugell van corre la tradicional Cursa dels Bombers de Barcelona amb una gran participació com els darrers anys.

Tots els participants podeu consultar els vostres temps,
aqui.



Marc Planagumà

11 d’abril, 2011

Comença la lliga!!

Aquest diumenge s'ha disputat a l'Estadi Josep Pla i Arbonès de Palafrugell la primera jornada de la Lliga Catalana de club 1ª Categoria grup B, durant tot el matí s'han disputat les proves tant en homes com dones.

En homes els clubs participants i el resultat amb punts son els següents:
C.A. LAIETÀNIA - 210p.
AVINENT MANRESA - 203p.
CA MOLLET - 183p.
PRATENC AA - 174,5p.
GIRONA COSTA BRAVA - 149,5p.
CORNELLÀ AT. - 139p.
CA GRANOLERRS - 132p.
CA CANALETES - 93p.

En dones els club participants i el resultat amb punts son els següents:
JA SABADELL - 227p.
PRATENC AA - 192,5p.
GIRONA COSTA BRAVA - 154p.
UGE BADALONA - 154p.
CA GRANOLLERS - 134,5p.
CA CORNELLA - 112p.
CEU UNIVERSITARI - 98p. C
A CANALETES - 95p.

De moment, els resultats a nivel del nostre club, noies 3eres i nois 5ens. Els punts d'avui se sumen als que es puguin obtenir diumenge vinent a Granollers.

RESULTATS: MASCULÍ FEMENÍ

Gràcies a tothom per la vostra participació i col·laboració

Club Atlètic Palafrugell

04 d’abril, 2011

Festa de l'esport Palafrugellenc


El passat dissabte es va celebrar la tradicional festa de l'esport de Palafrugell amb moltes novetats. En primer lloc i el canvi mes destacat no s'ha fet el tradicional sopar a Llofriu, enguany s'ha apostat mes per un format mes obert al public. El teatre municipal de Palafrugell fou escenari d'aquesta festa on més de 200 persones han presenciat l'acte. Entre els nominats a millor esportista masculí, femení i millor entitat teníem c0jm a representants a Miquel Jofra, Maria Garcia i el Club Atlètic Palafrugell.


Finalment el Club Hoquei Palafrugell va rebre la distinció a la millor entitat esportiva, en reconeixement a la seva tasca de promoció d’aquest esport.

El premi al millor esportista masculí va ser per a Màrius Bonilla Gou (Club Handbol Garbí).

En categoria femenina, la guanyadora va ser Laura López Romero (Club Ciclista Palafrugell). Fou proclamat millor entrenador local Xavier Garcia Balda, del Club Hoquei Palafrugell.


La Medalla de l’Esport de Palafrugell es va entregar a Martí Company Sabater, que fou jugador de futbol i directiu.

En el decurs de la Festa es va lliurar una placa al Club Hoquei Palafrugell per l’ascens a la categoria Nacional Catalana de sèniors. També va ser reconeguda la tasca realitzada per Manuel Pérez Díaz, treballador de l’Institut d’Esports, en ocasió de la seva jubilació.


Enguany, la convidada d’honor va ser Fina Román, guanyadora del Dakar 2011 en la categoria de camions 6x6.


Een el marc de la gala van actuar la jove pianista Emma Stratton i la gimnasta Idolina Massa.

Ajuntament de Palafrugell

Jamal perd a l'esprint!

El passat diumenge va tenir lloc la catorzena edició de la cursa d'Esports Parra amb un gran èxit de participació.

Alguns atletes del club han participat en aquesta ja tradicional cursa gironina, el mes destacat el nostre company Oumrim Jamal que va lluitar fins l'ultim segon per guanyar la cursa.

Finalment el guanyador fou l'atleta de l'AA Palamós Adel Mechaal que es va imposar a l'esprint, la tercera posició va ser per l'atleta del Lloret la Selva Hamid Kabouri.

Podeu consultar tots els resultats de la cursa aqui.
Consultar la notícia a EL PUNT







Foto: D. Borrat a El Punt

Control a Palafrugell!

El passat dissabte l'estadi de Palafrugell fou escenari del segon control per atletes Cadets i Juvenils, durant la tarda van disputar diferents proves com 1500, 400 mt, 300 mt, 100, 400, salt de llargada, javelina, pes, alçada i perxa. L'únic inconvenient de la competició fou el vent que ha fet acte de presencia sobretot al principi de la jornada tot i això, bona participació i bones marques. Tots els RESULTATS
Marc Planagumà

Competició a Olot!


Aquest dissabte 2 d'abril una expedició de l'escola d'atletisme s'ha desplaçat fins a la Garrotxa concretament a Olot, per disputar la primera jornada del Campionat Territorial de Promoció Gironí.

Una gran matinal atlètica i bona participaicó, les proves han estat 3000 marxa, alçada, pilota, triple, javelina, 1000 m obstacles, 2000 metres, 1000 metres i 150 metres.


Una vintena d'atletes del club han participat, cal destacar els següents resultats:



En els 3 km marxa Sainza Varela (2ª posició - 17:52.4) i Georgina Ruiz (3ª posició - 18:58.6) En els 2000 metres llisos hem tingut triplet, Alan Gomez, Abdelah Salhi i Adrià Arasil. (1a, 2a i 3a posició respectivament). En els 1000 metres obstacles, Annasse Mahboub i Mohamed El Maziani han acabat en 1ª i 2ª posició amb un temps de 3:33.9 i 3:46.3. En categoria femenina, Anna Massa ha ocupat la segona posició amb un temps de 3:53.3.

En triple salt Anna Massa ha ocupat la 2a posició amb un salt de 9,03 metres. Chaimae Daouiri 4ª amb un salt de 8,65.

En salt d'alçada Aleví, Gemma Pallisera fou guanyadora de la prova amb 1,00 metre. Chaimae Daouiri fou guanyadora en Javelina amb un llançament de 18,07 metres seguida per Sokayna Talhi a la 6ª posició amb 12,58 metres. En categoria masculina, Saber El Ouadi fou el guanyador de la prova amb 18,19 metres.


Tots els RESULTATS

F O T O S (Manel Rodríguez)

Marc Planagumà