25 de gener, 2010

Campionat de Catalunya de Cros - Cross de Mataró

Aquest diumenge s'ha celebrat a Mataró el 40é Cros de Mataró amb el campionat de Catalunya individual i per equips. Atletes de totes les edats i d'arreu hi han participat.

El club ha presentat atletes a gairebé totes les curses que s'han realitzat, per diverses absències no s'han presentat gaires equips complets. Tot i així cal destacar els júniors tan masculins com femenins, els dos s'han classificat per els campionats d'espanya del proper 21 de febrer.

L'equip de Júniors masculins Rafik Toulliss, Mohamed Belhadi, Aniol Alabert, Marc Planagumà a mes de classificar-se per els campionats d'espanya s'han proclamat Sub Campions de Catalunya per equips, compartint podi amb el Club Atletisme Nou Barris (Campions de Catalunya) i CE Universitaris (3ª posició)

Tots els resultats son "provisionals" a nivell de participació als campionats d'Espanya, molts clubs tenen altres atletes de clubs filials que podrien modificar els equips que participaran al campionat d'Espanya de cros. Pau Congost del Club Natació Banyoles completara l'equip de júniors per al campionat d'Espanya.

Els resultats individuals del club son els següents:

-Els resultats individuals i per equips generals, clic aqui.

Resum fotogràfic - 1, clic aqui. (Josep Massa)
Resum fotogràfic - 2, clic aqui. (Aniol Alabert)
Per veure un reportatge de les curses i l'equip juniors al podi, clic aqui.
També a traves de UFCTV es pot veure els vídeos de les curses, clic aqui.

--

2a Jornada d'hivern Palafrugell

El passat dissabte 23 de gener va tenir lloc a Palafrugell la segona jornada de promoció d'hivern. Amb una gran participació d'atletes des de benjamins fins absolut i bons resultats d'atletes del club i de fora.

També dissabte 23 de gener a la tarda va tenir lloc la 4 jornada del control absolut de Vilafranca del Penedès els resultats d'aquest control absolut aqui.

Per veure els resultats del club, clic a la fotografia per ampliar.

Per veure un reportatge fotografic, clic aqui. (Aniol Alabert)
Tots els resultats aquí.

--

18 de gener, 2010

Campionat de Catalunya per clubs "B"

Aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès s'han celebrat els campionats de Catalunya per clubs de pista coberta "A i B" dissabte i diumenge respectivament.
El Girona Costa Brava malgrat algunes baixes, va ocupar en dones la 4ª posició amb 65 punts. JA Sabadell van ser guanyadores en categoria femenina.

En categoria masculina el club va ocupar la 5ª posició amb 61 punts. El Club Atletisme Nou Barris es va proclamar campió en categoria masculina.

J.A Sabadell i Club Atletisme Nou Barris han aconseguit l’ascens a la categoria A per a la propera edició. Ocupant així els llocs de CA Manresa en homes, i el UGE Badalona en dones. Els dos la propera edició ho faran en categoria B.

Els resultats femenins del club son els següents:

Els resultats masculins del club son els següents:

- Per veure els resultats generals, clic aqui.
- Tan aviat tinguem un reportatge fotogràfic us publicarem l'enllaç. Si en teniu algun podeu informar-ho a través dels comentaris, clic aqui.

--

17 de gener, 2010

Cros de Santa Cristina d'Aro

Campions gironins per equips en categoria Júnior.

Aquest diumenge 17 de gener s'ha celebrat el primer cros de Santa Cristina d'Aro amb l'afegit de campionat gironí de cros. Molts atletes del club han participat al cros, alguns també dels dissabtes atlètics i classificats de Parlavà. L'equip de júniors format per Rafik Toulliss, Mohamed Belhadi, i Aniol Alabert s'han proclamat campions gironins de cros. Tot i que faltava un servidor...

També cal destacar títols a nivell individuals Pau Congost (CNB) Rafik Toulliss i Mohamed Belhadi han completat el podi de campions gironins júniors. En 3ª posició Xevi Masoliver Vidal i Lluís Pagès Boix també de campions de Girona la 3ª posició.

Tots els resultats d'atletes del club: (Fer clic a la imatge per ampliar)

Tots els resultats generals, clic aqui.
Per veure un resum de fotografies, clic aqui.

* Recordem que la propera setmana tenim el campionat de Catalunya de cros a Mataró, mes informació a la agenda del blog.
---

11 de gener, 2010

1a. Jornada d'hivern Palafrugell

Aquest dissabte 9 de gener a Palafrugell s'ha celebrat la primera jornada d'hivern de la lliga catalana de promoció. Tot i el fred, el vent i fins i tot una mica de neu, molts atletes de totes les categories han vingut a Palafrugell a passar una gran matinal atlètica.

Del nostre club una vintena d'atletes petits i grans han desafiat les baixes temperatures. Els resultats del club son els següents
, clic a la taula de resultats per ampliar.

Els Resultats complets, clic aqui.
Aviat posarem un reportatge fotogràfic.
--

Fred i set a Vilafranca!

Aquest diumenge 10 de gener a Vilafranca del Penedès s'ha disputat la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 de pista coberta. El club guanyador ha estat el Futbol Club Barcelona, campió tant a la categoria masculina com a la femenina mentre que el Girona Costa Brava tant l'equip femení com el masculí han sumat 42 punts ocupant aixì la 7ª posició del campionat.

Tot seguit els resultats dels equips del club.
Per veure els resultats complets, clic aqui.

Resultats Equip Femení:

Resultats Equip Masculí:

Reportatge fotogràfic, clic aqui. (JJ Vico - Fcatletisme)
Resultats generals, clic aqui.
--

10 de gener, 2010

IX Cros de Banyoles

El primer cros del circuit gironí de cros de l'any s'ha celebrat aquest diumenge 10 de gener al parc de la Draga de Banyoles. Coincidint amb el campionat de Catalunya de clubs sub-20, tot i així la participació ha sigut molt bona i també d'atletes del club.

Cal destacar la 3ª posició de Eva Massaguer i Xevi Masoliver en categoria Sènior així com la 6ª i 7ª posició per Joan Carles Repullo (Veterà A) i Joan Bayè Nadal (Veterà B) Respectivament. En categories inferiors, Anna Massa Pires i Carles Alabert Aldana 13ª i 15ª posició respectivament en categoria infantil.

Els resultats del club son els següents:

Per veure tots els resultats al complet, clic aqui.
--

08 de gener, 2010

Vilafranca ens espera!!

Quatre de quatre!

Hem classificat tots els nostres equips per participar als Campionats de Catalunya de Clubs de Pista Coberta.
El Campionat Sub-20 es farà a Vilafranca del Penedés el diumenge 10 de gener de 2010.
El Campionat Absolut es farà també a Vilafranca el diumenge 17 de gener.

En ambdós casos es farà el viatge en autocar. amb els següents horaris de sortida:

- 6,40 h - Estadi Palafrugell
- 7,00 h - Santa Cristina d'Aro
- 7,20 h - Benzinera de Sils sobre la Nacional 2

- Retorn acabades les proves. Sortida de Vilafranca a les 14,30 h.aprox.

Les previsions de composició dels equips les podeu descarregar fent
clic aqui.
--

04 de gener, 2010

Acomiadem l'any de la millor manera!!

.
Moltes son les curses que s'han celebrat durant aquestes festes, Sant Silvestre de Riudellots de la Selva, La sansi de Lloret de mar, Sant Silvestre de Girona, Sant Silvestre del Masnou, Cursa dels nassos-Sant Silvestre de Barcelona, Sant Silvestre de Cassà de la Selva... En totes les diferents curses disputades durant aquestes festes han participat molts atletes del club.

Sant Silvestre de Riudellots de la Selva: (7km)

Els resultats entre les posicions 1-200 els trobareu fent
clic aqui. Per saber resultats de posicions posteriors al 200 podeu consultar-les amb un e-mail. Més informació clic aqui.
Podeu veure el reportatge fotografic de la cursa
aqui.

Sant Silvestre del Masnou: (8km)

També alguns atletes del club van disputar aquesta cursa, el guanyador va ser Roger Roca Dalmau amb un temps de 25:05 en dones la guanyadora va ser Sandra Alonso Ruiz amb un temps de 31:23.
Aniol Alabert Aldana va ocupar la posició juvenil i la 59ª posició general amb un bon temps de 31:30.
Martí Alabert Aldana va ocupar la 10ª posició juvenil i 280ª posició en la cursa absoluta amb un temps de 38:00.

Per veure tots els resultats complets,
clic aqui.

Sant Silvestre de Girona: (5.400 m)

Un bon grup d'atletes del club va decidir acomiadar l'any de la millor forma que es pot fer, a les 18:00 hores del passat dijous 31 de desembre els carrers de Girona es van omplir amb mes de 900 participants per fer la ultima cursa de l'any. Cal destacar la 3ª posició absoluta del juvenil Joan Oliveras Font del club Natació Olot amb un temps de 17:02. Els resultats d'atletes del club son els següents:

Podeu veure els resultats complets
clic aqui.

Sant Silvestre Barcelonesa - Cursa dels Nassos: (10km)

Rosa Morato i Carles Castillejo guanyadors de la cursa absoluta i record d'Espanya i de Catalunya en ruta 10 km respectivament. En aquesta edició s’ha batut el rècord de participació amb 9.000 participants inscrits. Tots els resultats
aqui.
Reportatge fotografic. (Fotoinstant)

Amb aquestes curses tanquem l'any i comencem un any millor, on l'atletisme català tindrà uns europeus, Barcelona 2010!